19 Kasım 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:13

Emel Sayın Ünlü TV Programına Katılım Sağladı! Yeni Film Projesini Açıkladı! Bomba Bir Yapım Geliyor

Emel Sayın Ünlü TV Programına Katılım Sağladı! Yeni Film Projesini Açıkladı! Bomba Bir Yapım Geliyor

Emel Sayın yıllar önce Show TV ekranlarında yayınlanan bir program yapmıştı şimdi ise TV ekranlarına dönmesi ile sorular sorulmuş ve ünlü güzel şu yanıtı verdi ’’Benim arzu ettiğim şeyler içinde TV’de program yapmak var.

Bloomberg HT ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve yapımcılığını BBO yapımın üstlendiği ve ilaveten de Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu yapımını üstlendiği bilinen  ünlü program Aslı Şafak ile İşin Aslı programı 4.sezonunda 700. bölümüne giriş yaptı.  Bu başarılı bölüme birde Emel Sayın konuk oldu. Emel Sayın uzun zamandır bir diziye ya da programa katılmamıştı.

Bu ani katılımı herkesin dikkatini çekti ve Emel Sayın ise hız kesmeden şu şekilde sorulara cevap verdi “Artık çok istediğim şeyleri, tereddütümün olmadığı beni mutlu edecek programlara katılmayı tercih edeceğim. Bugün çok severek , takip ettiğim için programı çok isteyerek bu programa geldim” cümlesini kurdu ve bütün sorulara hızlı bir yanıt verdi.

Emel Sayın Yeni Bir Program Sunulabileceğini Söyledi 


Emel Sayın yıllar önce Show TV ekranlarında yayınlanan bir program yapmıştı şimdi ise TV ekranlarına dönmesi ile sorular sorulmuş ve ünlü güzel  şu yanıtı verdi ’’Benim arzu ettiğim şeyler içinde TV’de program yapmak var. Yıllar önce Show programları yaptım, çok ara verdim. Şimdi çok isterim bir TV programı yapmayı. Mutlaka müzik ve fark olmalı. İşin zorluğu orada.” diyerek yeni bir projeye başlayabileceğini de belirtmiştir.

Emel Sayın’ın Yeni Proje Fikirleri


Uzun zamandır pandemi geçirdik ve bu süre zarfında Emel Sayın düşünceleri’nin değiştiğini söyledi ve ilave olarak da’’“Pandemide dünya görüşüm değişti, içime dönmemi sağladı. Başka açıdan bakmaya başladım. İşimle ilgili beni çok etkiledi. 59 yıldır sahnelerdeyim. Yıllar içinde her şey beni, her zaman mutlu etmemiş. Öyle gerekmiş, onları yapmam gerekiyormuş.

Şimdi öyle bir yerde olduğumu keşfettim. Beni mutlu edecek şeyleri yapma konforumun olması gerektiğini düşündüm. Sevenlerim var. Onlar beni daha çok görmek arzu ediyorlar ve yapacağız. Eskisi kadar sürekli devamlı değil… Bilmiyorum başka neler gelecek?” şeklinde düşüncelerini dile getirmiş bulundu.

 

Emel Sayın’ın Yeni Filmi


Emel Sayın uzun zamandır TV uzun kaldığı için yeni bir film projesi bekliyordu ve şu açıklamayı yaptı “Biyografi filmi hazırlıyoruz. Belgesel gibi bir film olacak. Bunun üzerine yoğunlaştım. Bunun için sahneye biraz uzak duruyorum” diyerek yeni bir film olabileceği hakkında yeni müjdeyi verdi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış