25 Kasım 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Burçin Terzioğlu'ndan Duygulandıran Veda Mesajı! Yalancı Dizisine Veda Etti! Paylaşımı Duygu Yüklü Oldu

Burçin Terzioğlu'ndan Duygulandıran Veda Mesajı! Yalancı Dizisine Veda Etti! Paylaşımı Duygu Yüklü Oldu

Başrol oyuncusu canlandırdığı karakter Deniz ve Yalancı dizisine duygu dolu cümlelerle veda mesajı yayınladı. Çığlığı duyulmayan kadınların sesi olduğu için ve güçlü bir karakteri canlandırdığı için memnun olduğunu ifade eden güzel oyuncu bu projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu da ayrıca ifade etti.

Ekranlara Yalancı dizisiyle dönen Burçin Terzioğlu biten dizisinin ardından duygu dolu bir mesaj yayınladı. Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı dizisi değindiği konularla birçok kesimin dikkatini ve ilgisini çekmişti. 

Yalancı Dizisi Final Yaptı


Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yalancı dizisi gerek konusuyla gerek de başrol uyumlarıyla adından söz ettiren bir yapımdı. Başlarda güzel giden reytinglerle yerini sağlamlaştırmaya kararlı olan proje diğer rakiplerine yenildi. Düşük reytingler gelmeye başladığında gün değişiklik kararı alan kanal yönetimi; en sonunda çareyi final kararı almakta buldu. Kadının ezildiği ve tecavüz gibi ağır bir olayın örtbas edilemeye çalışıldığı Yalancı dizisinde; başroller Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu adeta oyunculuk şovu yaptı.

Tecavüze uğradığını ispat etmeye çalışan bir kadının hikayesi etrafında gelişen olayları anlatan proje çok ses getirmişti. Başroller kadar yan rollerde yer alan oyuncularında etkileyici ve başarılı oyunculukları dizinin tutması için yetmedi. Gün değişikliği yapılan ve bir umut tutunmaya çalışan Yalancı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Burçin Terzioğlu’nun çok konuşulan oyunculuğu ve canlandırdığı Deniz karakterini adeta yaşaması çok etkileyici bulunmuştu. Birçok diziyle rekabet etmeye çalışan Yalancı dizisi final yaparak havlu atmış oldu. 

Duygusal ve Anlamlı Bir Veda


Başrol oyuncusu canlandırdığı karakter Deniz ve Yalancı dizisine duygu dolu cümlelerle veda mesajı yayınladı. Çığlığı duyulmayan kadınların sesi olduğu için ve güçlü bir karakteri canlandırdığı için memnun olduğunu ifade eden güzel oyuncu bu projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu da ayrıca ifade etti. Dizi ekibinde yer alan yönetmenden tutarak çalışanlarına ve yer alan oyunculara kadar herkese teşekkür eden güzel oyuncu; hüzünlü bir veda mesajı yayınlamış oldu. 

Kadına yapılan her türlü sözlü ve fiziksel şiddetin karşısında yer aldığını her fırsatta dile getiren başarılı isim; bu durumda bulunan kadınların sessiz çığlığını duyurduğu içinde ayrıca gurur duyduğunu açıkladı. Yer aldığı projelerin hakkını veren ve oyunculuğuyla göz dolduran Burçin Terzioğlu'nun son projesi olan Yalancı dizisi macerası kısa sürdü fakat çok ses getirdi. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış