26 Kasım 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dış Ses Gürbüz Kim? Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dış Ses Gürbüz Kim? Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yer alan dış sesin kim olduğu izleyenler tarafından merak konusu olmuştur. Bu gizemli sesin kime ait olduğu konusunda ortaya birçok haber atılsa da sonunda kimliğini ele verdi. Aslında çok yakından tanıdığımız bu isimi görünce çok şaşıracaksınız.

Daha önce Zuhal Topal'la Sofrada olarak bildiğimiz yemek yarışması, format değişikliği yaparak adını Zuhal Topal'la Yemekteyiz olarak değiştirilmişti. Zuhal Topal'la Sofrada programında dış sesin takma adı olarak Mikser kullanılırken format değişikliğinden sonra Gürbüz olarak seslenilmeye başladı. Uzun araştırmalar sonucunda Gürbüz isminin de tıpkı Mikser gibi bir takma ad olduğu öğrenildi. Dış sesin gerçek kimliği ise herkesi çok şaşırttı. Daha önceden çok yakından tanıdığımız Gürbüz bakın kimmiş! 

Gizem Çözüldü! 

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz en çok izlenen yarışma programlardan biridir. 5 yarışmacının en güzel yemek ve sofrayı misafirlerine sunarak büyük ödül  sahibi olduğu yarışma merakla takip edilirken, programı seslendiren dış ses seyirci tarafından gizemi koruyordu. Zuhal Topal'la Sofrada ve Zuhal Topal'la Yemekteyiz de dış sesin, aynı kişi olduğu ortaya çıktı. Mikser ve Gürbüz lakabını kullanan dış ses aslında ekranlardan görmeye alıştığımız bir yüzmüş. Daha önce birçok programın seslendirmesini yapan gizemli ses oyuncu olarak da bir dizide rol almış.

Dış Ses Gürbüz Kim?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında seslendirmeyi yapan kişinin Aydoğan Temel olduğu öğrenildi. Yarışmacılar ile esprili diyalogları ile dikkat çeken Aydoğan Temel, daha önce de birçok çizgi film, reklam, dizi seslendirmelerini gerçekleştirmiştir. 55 yaşında olan Aydoğan Temel , önceden Mikser, Gürbüz gibi isimlerle biliniyordu. Aydoğan Temel seslendirme yapmanınsın yanı sıra bazı dizi ve filmler de rol almış ve sunuculuk yapmıştır. Uçankuş programında ilk kez yüzünü  seyirciye gösteren Aydoğan Temel, sunuculuk yaparak ekran karşısına geçmiştir. Ayrıca son zamanlarda meşhur olan Squit Game dizisinde Seong Gi-hun seslendirmesini de kendisine aittir. 

Oyunculuk da Yaptı! 

Aydoğan Temel daha önce ATV kanalında yayınlanan ''Yalancısın Sen'' isimli yaz dizisinde rol aldı. Yalancısın Sen dizisinde Feride Çetin isimli karakterin abisi rolünde yer almıştı. Türkiye bulunan en iyi seslendirme sanatçılarında olan Aydoğan Temel'in yüzünü film ve dizilerde fazla göremesek de sesini birçok yapımda duymamız mümkündür. Ayrıca tiyatro sanatçısı da olan Temel, dublaj sırasında en çok aranan isimler arasında yer alıyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış