26 Kasım 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Kırmızı Oda Dara'nın Gerçek Hikayesini Merak Edenler Toplansın! Dara'nın Hastalığı Bakın Neymiş!

Kırmızı Oda Dara'nın Gerçek Hikayesini Merak Edenler Toplansın! Dara'nın Hastalığı Bakın Neymiş!

Kırmızı Oda dizisine katılan Gökhan Özoğuz en çok beklenilenler arasında yer aldı. Yayınlanan bölümünde küçük bir kesit gösterilen hikaye merak konusu olmuştu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı kitaptan uyarlanma dizide bakın Dara karakterinin gerçek hikayesi ne!

Kırmızı Oda dizisine katılması ile oldukça ses getiren Gökhan Özoğuz , dizinin sonunda kısa bir kesit olarak görünmüştü. Hikayesi merak konusu olan Dara karakteri önümüzdeki birkaç hafta Kırmızı Oda dizisinde yer alacak. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanlarından uyarlanan dizide Gökhan Özoğuz bu hafta da Kırmızı Oda dizisinde. Merak edenler için işte Dara'nın gerçek hikayesi.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Gökhan Athena Özoğuz aslında şarkıcı aynı zamanda Athena'nın solistidir. Aslen Gaziantep'lidir. 2004 yılında Türkiye'yi temsil ederek Eurovision yarışmasına katılmış ve dördüncü olmuştu. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye ses yarışmasında jürilik de yapmıştır. Melis Ülken ile evlidir ve bir kızı ayrıca ikizleri vardır. Daha önce O Şimdi Asker, O Şimdi Mahkum, Tramvay ve Tatlı Kaçıklarda oyunculuk yapmıştır. Şuan ise TV8 kanalında yayınlanan ve en çok izlenen diziler arasında olan Kırmızı Oda dizisinde Dara olarak rol almaktadır. Hikayesinin kısa bir bölümü verilmiş olmasına rağmen oldukça ilgi çekmektedir . Dara'nın hikayesi Kırmızı Oda izleyenleri tarafından merakla beklenirken Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan dizi Dara ile sonunda tanıştı. 

Dara'nın Hikayesi Nedir?

Gökhan Özoğuz'un hayat verdiği Dara karakteri uyku sorunu yaşayan bir danışandır. Doktor Manolya Hanım'a da başvurma nedeni aşırı uyku isteği olmasıdır. Bir hastalığa sahip olan Dara'nın sorunu uykudan uyanmakta güçlük çekmesidir. Tıpta hipersommia olarak adlandırılan bu hastalıkta aşırı uyuma istediği, uyku alamama ve uyuyunca uyanamama gibi sorunlara neden olmaktır. Bu nedenle iş sorunu yaşayan kimseyle sosyalleşemeyen Dara, kendi içine kapanan bir bireye dönüşmektedir. En son annesinin hastalanması ve bu durumda uyunamaması ile karşı karşıya gelen Dara tedavinin yollarını doktorda aramaya karar verir. Bu problem Dara'nın çocukluğunda başlamış, yetişkinlik çağında da devam etmiştir. Özellikle Dara'nın aile ilişkilerinde meydana gelen olaylar bu hastalığa yakalanmasına neden olmuştur. Daha önce de çok uyuma ve uyanamama nedeniyle doktorlara başvuran Dara bir çözüme ulaşamamış ve son çare olarak Kırmızı Oda'ya gelmiştir. 

Kırmızı Oda Ne Zaman Başlayacak?

Kırmızı Oda dizisi yeni bölümü TV8'de 26 Kasım Cuma günü saat 20:00'de ekranlarda olacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış