26 Kasım 2021 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Cengiz Kurtoğlu Bıçakla Adam Kovaladı! Olay Karakolda Bitti! Sanat Camiası Şokta! Cengiz Kurtuoğlu’ndan Beklenmeyen Hareket

Cengiz Kurtoğlu Bıçakla Adam Kovaladı! Olay Karakolda Bitti! Sanat Camiası Şokta! Cengiz Kurtuoğlu’ndan Beklenmeyen Hareket

İstanbul Sarıyer ilçesinde bir arkadaşının düzenlediği doğum günü kutlamasına katılan Cengiz Kurtoğlu aynı masada iş adamı Mustafa Can ile oturuyordu. Ancak iş adamı sürekli sanatçılara hakaret etmeye başladı.

Fantezi ve arabesk müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Cengiz Kurtoğlu sevenlerini şok eden bir davranışta bulundu. Bu davranış sanatçının hayranlarının şok yaşamasına neden oldu. Bir doğum günü partisine katılan Kurtoğlu sanatçı arkadaşı olan Orhan Gencebay’a hakaret eden kişiye servis bıçağı ile saldırıda bulundu.

Yapılan bu hakarete kayıtsız kalamayan Cengiz Kurtoğlu iş adamı olduğu öğrenilen Mustafa Can isimli kişiye servis bıçağı ile saldırdı. Orhan Gencebay’a hakaret ettiği iddiası ile saldırıda bulunan Kurtoğlu zor sakinleştirildi. İstanbul Sarıyer de yaşanan bu olay sonrasında Kurtoğlu polis merkezine giderek ifade verdi. Uyarılarına rağmen hakaretler yağdıran Mustafa Can sanatçıdan şikâyetçi oldu.

Cengiz Kurtoğlu Hakarete Dayanamadı


İstanbul Sarıyer ilçesinde bir arkadaşının düzenlediği doğum günü kutlamasına katılan Cengiz Kurtoğlu aynı masada iş adamı Mustafa Can ile oturuyordu. Ancak iş adamı sürekli sanatçılara hakaret etmeye başladı. Cengiz Kurtoğlu ise yapılan hakaretler üzere iş adamını uyardı. Aralarında bu konu üzerine tartışma yaşandı. Ancak ünlü iş adamı bu uyarılara aldırmadan hakaret etmeye devam etti.

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay ile ilgili hakaretlerine devam eden Can'a sinirlenen Cengiz Kurtoğlu servis bıçağı ile saldırıda bulundu. Mustafa Can ise hakaretlere devam etti. Cengiz Kurtoğlu ise çevrede bulunanlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. İş adamı ise küçük sıyrıklar nedeniyle şikâyetçi oldu.

Tırnaklarıyla İş Adamının Yaralandığını Açıkladı


Cengiz Kurtoğlu’ nunda katıldığı bir doğum gününde ne yazık ki tatsız olaylar yaşandı. Aynı masada oturan iki ünlü isim arasında sanatçılara hakaret ettiği iddiasıyla tartışma çıktı. Kurtoğlu Mustafa Canı uyardığını ancak bütün uyarılara rağmen hakaretlerine devam etmesi nedeniyle ikili arasında arbede yaşandı.

Polis merkezinde ifadesi alınan Cengiz Kurtoğlu bıçakla değil tırnaklarımla yaralandı şeklinde açıklama yaptı. Yaşanan bu olay gündemde yer alarak dikkat çekti. Olaya ilk müdahale partide yer alanlar tarafından yapıldı. Cengiz Kurtoğlu iş adamı Mustafa Can'ın bıçakla değil tırnakları ile yaralandığı yönünde iddiada bulundu. Doğum günü partisinde yaşanan bu hakaret ve arbede olayına çevredekiler hemen müdahale etti. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış