26 Kasım 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Durmadan Kavga Ediyorlardı! MasterChef'e Aşk İddiası Bomba Gibi Düştü! Meğer Çok Aşıklarmış!

Durmadan Kavga Ediyorlardı! MasterChef'e Aşk İddiası Bomba Gibi Düştü! Meğer Çok Aşıklarmış!

Durmadan kavga içerisindeydiler. Şimdi aşk konusu ile gündem oldular. İşte ikilinin en son yaşadıkları gündeme bomba gibi düştü.

Türk TV8 şefleri yarışmacıları arasından Sergen Özen ve Dilara Başaran'ın çıktığı bildirildi. Master Chef Türkiye'nin ana kadrosu Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Özellikle Master Chef'in eski rakibi Tunahan Ak, Instagram'da aşk iddialı paylaşımını beğendi ve geri çekti.

Tekirdağlı Dilara Başaran ve Sergen Özen'in Tekirdağ Turizm Lisesi'nde okudukları biliniyor. Ara sıra gergin bir çiftin aşık olduğu haberi izleyenleri şaşırttı.

Sergen Özen ve Dilara Başaran'ın aşk yaşadığı iddialarını ortaya koyan Instagram paylaşımı, eski Master Chef rakibi Tunahan Ak tarafından beğenildi, ancak Ak bir benzerini geri çekti.

Sergen Özen Kimdir?


Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 yılında Tekirdağ'da doğdu. Tekirder Turizm ve Otel İşletmeciliği Lisesi'nde eğitim gören Özen, Pamukkale Üniversitesi'nde aşçılık eğitimi aldı. Özen, Master Chef'e 2020 yılında katıldı ancak yemek sosu eklemeyi unuttuğu için kadrodan çıkarıldı.

Dilara Başaran Kimdir?


Dilara Başaran, 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Tekirdağ'dan gelen katılımcılar iş hayatına 15 yaşında başladı. Turizm ve Otel İşletmeciliği Okulu'nda okuduktan sonra Başaran, turizm ve otel işletmeciliği okudu.

Masterchef Ne Demektir?


Usta şef, kelimenin tam anlamıyla Dünya Mutfak Federasyonu tarafından tercih edilen şefler için kullanılan bir terimdir. İki aşamalı sınavı geçen eğitimli aşçılar, geçmeleri halinde bu unvana hak kazanırlar. Kıdemli şefler tarafından kullanılan "Master Chef", Acun Medya tarafından televizyona getirilen heyecan verici ve rekabetçi bir yemek yarışmasıdır. Türk ve dünya yemeklerinin lezzetlerinin sunulduğu bu yarışmada, seçilen katılımcılar istenilen tarifi belirli bir süre içerisinde hazırlamaktadır.

Herkese aynı süre ve malzeme verilir. Kişisel bir çalışma ortamında oluşturulan tarifler, süre sonunda jüri üyelerine sunulacaktır. 2021 yazında yayınlanan Masterchef, yepyeni bir sezonda seyirciyi beyazperdeye taşıyacak.

Farklı kişilerin mutfakta becerilerini geliştirdiği bu program, onların iştahını ve özgüvenini büyük ölçüde artıracaktır. Adaya bakarken mutfağa girip bir mucize yapmak istiyorsunuz. Jüri, bazen tam, bazen de eksik hazırlanmış yemekleri övdü. Jürinin dikkatini çeken herkesin bir sonraki dışlama için kalma şansı var. Başarısız olan bir kişi de elenir.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış