26 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

İki Hukuk Dizisi Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey Dizilerinde Beklenmedik Olaylar! Bu Sorunlar Başlarını Çok Yakacak

İki Hukuk Dizisi Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey Dizilerinde Beklenmedik Olaylar! Bu Sorunlar Başlarını Çok Yakacak

Gerek hikâyeleri gerekse oyuncu kadrosuyla her bakımdan dört dörtlük olan bu diziler haber bakımından ilk 10 içerisinde bile yer alamadı. Yazılı basında ve internette haberlerinin çok az yapıldığı ortaya çıkan bu iki dizi böyle bir konuda talihsiz bir kaderi paylaşıyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı ve yayınlandığı günden beri hakkından sıkça söz ettiren Yargı dizisi ile Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Şahin ve Sumru Yavrucuk gibi önemli oyuncuların yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi son zamanlarda beklenmedik durumlarla karşı karşıya kaldılar. 

Her İki Dizinin de Haberleri Çok Az Yapılıyor 


Medya Takip Merkezi'nin araştırmasına göre hem internette hem de basılı haberde Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinin haberleri çok az yapılıyor. Bu iki başarılı dizinin neden böyle bir kaderi paylaştığı ise tamamen bir soru işareti. Bu iki başarılı hukuk dizisi televizyonlara yeni bir soluk getirdi. Her iki dizi de oldukça rağbet görüyor ve yayınlandıkları gün oldukça fazla izleniyorlar.

Gerek hikâyeleri gerekse oyuncu kadrosuyla her bakımdan dört dörtlük olan bu diziler haber bakımından ilk 10 içerisinde bile yer alamadı. Yazılı basında ve internette haberlerinin çok az yapıldığı ortaya çıkan bu iki dizi böyle bir konuda talihsiz bir kaderi paylaşıyor. Yayınlandıkları günlerde sosyal medyada ve reytinglerde oldukça başarılı olan bu iki dizinin neden haberlerinin bu kadar az yapıldığı da oldukça meçhul bir durum. 

En Çok Haberi Yapılan Diziler

Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinin ilk 10 tablosuna giremediği o haber tablosu ise aslında çokta beklenmedik ve şaşırtıcı dizilerden oluşmuyor. İnternette;   Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova, Arka Sokaklar çok revaçta dizilerdir. Gönül Dağı, Yasak Elma, Sadakatsiz, Ada Masalı, Kardeşlerim gibi dizilerin haberleri yapılırken yazılı basında ise Gönül Dağı, Masumlar Apartmanı, Kardeşlerim, Bir Zamanlar Çukurova, Kuruluş Osman, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Camdaki Kız, Kırık Hayatlar ve Dünya Hali dizilerinin haberleri yapılıyor.

Hem internet haberlerinde hem de yazılı basında oldukça fazla haberi çıkan diziler ise Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı, Kuruluş Osman, Kardeşlerim gibi diziler, reyting savaşında da oldukça iyi bir ortalamaya sahip olan dizilerdendir. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış