27 Kasım 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

EDHO Dizisi Tehditler Yüzünden Mi Bitti ? İddialar Kan Dondurdu! Saklanan Gerçekler Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

EDHO Dizisi Tehditler Yüzünden Mi Bitti ? İddialar Kan Dondurdu! Saklanan Gerçekler Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi hakkında şok gelişmeler yaşandı. İzlenme rekorları kıran dizinin aniden bitiş kararı alması seyircileri şok etmişti. Daha sonra yapılan açıklamalarda bitiş nedeni olarak bazı sebepler sayılsa da asıl gerçek ortaya çıktı. Tehdit nedeni ile bittiği düşünülen dizi hakkında tüm ayrıntılar!

ATV ekranlarında yayınlan dizi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni sezona geçmeyi beklerken diziyi bitirme kararı almıştı. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizi  'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'  beklenen tarihte ekranlarda olmadı. Bunun üzerine dizi oyuncularından biri olan Oktay Kaynarca sosyal medya adresi Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu. Dizinin yayından kaldırıldığını ve devam etmeyeceğini dile getirdi. Yeni bölümleri bekleyen seyircilerin hevesi kursağında kalırken, dizinin neden bittiği konusunda araştırılmaya başlandı. Bazı haberlerde maddi kaynaklı olduğu öne sürülürken bazı haber kaynaklarında ise yapımcı ve oyuncular arasında olan anlaşmazlığın neden olduğu söylenildi. Şimdi ise duyulan haber herkesi şok etti. İzlenme rekorları kıran dizi  'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bitme sebebi çok farklıymış. 

Saldırı Olmuştu! 

 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi oyuncularının ve set ekibinin kaldığı otele girip adeta kaosa neden olan bir grup polis tarafından yakalandı. Dizi zamanı çekim hazırlıkları sırasında otelde kalan ekip zor anlar yaşadı. Alkollü olan kişiler hakaretler ederek kapılara tekme savurdular. Önce fotoğraf çekimi yaptırmak isteyen şahısların daha sonra kavga çıkardığı ve tehditler savurduğu öğrenildi. Saldıran vatandaşların ise alkollünde etkisiyle sette çalışan kadınlara sarkıntılık yapması gerekçesiyle otel çalışanına şikayet ettikleri de biliniyor. Daha sonra mahkemeye taşınan bu konuda en başta dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın ifade verdiği biliniyor. Kaynarca ifadesinde olaya karışmadığını sadece arkadaşı ile öfkeli vatandaşları sakinleştirmeye çalıştıklarını dile getirdi. 

Tehdit Mi Edildiler?

Set çalışanlarına ve  'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi oyuncularına yapılan bu saldırı, bazı sorulara neden oldu. Dizi oyuncuları saldırı aldıkları dönemde  'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' çekimleri için otelde bulunuyordu. Saldırı sonrası dizinin yayından kaldırılması  'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' tehdit mi aldığı için dizi yayından kalkma konusunda bir karar aldığı sorularına neden oldu. Bu konuda resmi bir açıklama gelmese de sosyal medya kullanıcıları şüphelerini doğrular nitelikte haber yapılmasına şaşırdı. Oyuncular ve korku içinde kalan set ekibi şikayetçi oldukları vatandaşlar ile davaları hala sürerken henüz bir neticeye varılmadığı bilinmekte. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış