27 Kasım 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Resmen Aşk Yaşıyorlar! Müge Anlı Romantik Hediyelere Romantik Bir Yanıt Verdi! Neler Oluyor!

Resmen Aşk Yaşıyorlar! Müge Anlı Romantik Hediyelere Romantik Bir Yanıt Verdi! Neler Oluyor!

Sunucu Müge Anlı'ya gelen romantik hediyeler herkese yeni bir aşk mı doğuyor dedirtti. Sosyal medya üzerinden hediyelerini paylaşan ünlü sunucu resmen düşman çatlattı.

ATV kanalında Müge Anlı Ve Tatlı Sert Programın sunan sunucu Müge Anlı birçok çözülmemiş davalara el atarak Türk halkının en güvendiği kişiler haline gelmiştir. Cinayet, kayıp gibi birçok suçu polis karakolları ile ortak çalışarak çözüme ulaştıran ünlü isim, sosyal medyada özel yaşantısına dair çok fazla paylaşımda bulunmamaktadır. Bu nedenle özel hayatı sıkça merak edilen Müge Anlı, bu kez yaptığı bir paylaşımlar ile herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturdu. Bir sürpriz hediye ile karşılaşan Müge Anlı, şaşkınlığı gizleyemedi. Sevgilisinden geldiği düşünülen romantik hediyelere, Müge Anlı'dan romantik bir yanıt geldi. Magazin dünyasının gündemini aşkla değiştiren güzel sunucu, programının formatı gereği cinayet, şiddet gibi olaylardan bir nebze de olsa sıyrılarak aşk dolu anlar yaşadı. 

Hediye Neydi?

Sosyal medya adresi üzerinden bombayı patlatan Müge Anlı, takipçileri ile bu kez güzel bir haber paylaştı. Büyük mor renkli bir ayıcık hediye alan Müge Anlı mutluluğunu saklayamadı. Üzerinde bulunan not ise herkesi çok şaşırttı. El yazısı ile bir kağıda yazılmış olan yazı: 'Afiyet olsun dünya güzeli' şeklindeydi. Ayıcığın üzerinde ise bir kasede yemek vardı. La Vie En Rose şarkısı ile paylaşım yaptığı bu fotoğrafa Müge Anlı ise böyle güzel bir öğlen yemeği kaç kişiye nasip olur ki sözleri ile karşılık verdi. Müge Anlı'nın hayranları ise bu romantik hediyenin kimden geldiği konusunda merak içinde kaldı.

Müge Anlı'nın Sevgilisi Mi Var? 

Daha önce de onlarca renkli balon ve demet demet çiçek alan Müge Anlı sosyal medya üzerinden yine paylaşım yapmıştı. Fakat tekrar hediyelerin kimden geldiğini belirtmeyen ünlü sunucu, hediyelerin sevgilisinden mi olup olmadığı konusu herkeste merak uyandırdı. Bu konuda sessizliğini sürdüren Müge Anlı haberleri inkar etmemekle beraber kabul da etmedi. Son dönemlerde artan kadına şiddet ve cinayet vakaları nedeniyle zor zamanlar yaşayan güzel sunucu Müge Anlı, bu hediyeler sayesinde yüzünde gülümsemesi arttı. Hediyeler için teşekkürlerini ileten Anlı, o sözleri ile magazin dünyasına damgasını vurdu. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış