27 Kasım 2021 09:42 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Türkiye’den ABD'ye Dizi Transferi! Sen Çal Kapımı Amerika’da Yayınlanıyor! Amerikalılar Bizim Diziye Bayıldı

Türkiye’den ABD'ye Dizi Transferi! Sen Çal Kapımı Amerika’da Yayınlanıyor! Amerikalılar Bizim Diziye Bayıldı

Sen Çal Kapımı dizisi yakında ABD’li izleyicileriyle buluşacak. ABD ülkesinde izleyiciler Sen Çal Kapımı dizisini Telemundo kanalından izleyebilecek.

Yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üstüne çekerek ilgiyle takip edilen sen çal kapımı dizisi yakında ABD' de yayınlanmaya başlayacak. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı 8 Temmuz 2020 tarihinde FOX TV kanalında ekranlara gelmeye başlayan sen çal kapımı dizisi gerek konusu gerekse oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve oldukça beğenildi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ve dizide bulunan daha birçok isim bu dizi sayesinde kariyerlerinde büyük bir çıkış yakaladılar ve isimlerini dünya çapında duyurmayı başardılar.

En Çok Tweet Alan Dizi


Yayınlandığı bölümleri ve 8 Eylül 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan final bölümü ile sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde oldukça dikkat çekti. Twitter da final bölümü ile en çok tweet atılan dizi oldu ve böylelikle yerli yabancı birçok dizininde önüne geçmiş oldu. Sen çal kapımı dizisi hakkında sadece bir günde yaklaşık 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin rekorunu elinden almış oldu. Bu başarıları sayesinde birçok ülkenin dikkatini çekti ve birçok ülke tarafından satın alındı.

Sen Çal Kapımı Dizisi ABD Yolcusu


Sen çal kapımı büyük başarılar elde ederek bir ülkede daha yayınlanmaya başlıyor ve böylelikle dünya çapında başarılar elde etmiş oluyor. Sen Çal Kapımı dizisi yakında ABD’li izleyicileriyle buluşacak. ABD ülkesinde izleyiciler sen çal kapımı dizisini Telemundo kanalından izleyebilecek.  Bu başarı sadece oyuncular ve yapımın değil aynı zamanda Türkiye’nin de yararına olacaktır. Türkiye ekrana getirdiği diziler ile her daim farklı ülkelerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başarıyor.

ABD’nin yanı sıra sen çal kapımı dizisi Peru, Şili, Honduras, El Salvador, Porto Riko gibi ülkelere de satıldı. Böylelikle sen çal kapımı dizisi toplamda 85 ülkede yayınlanmış olacak. Hem oyuncuları hem yapım başarısına başarı katmış ve kariyerlerinde büyük başarılar elde etmiş olacak. Sen çal kapımı satıldığı ülkeler düşünüldüğünde neredeyse dünyanın yarısı tarafından izlenmiş olacak. Bizde bu başarılarından ötürü yayında ve yapımda emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış