27 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Sadakatsiz Dizisi İspanya'yı Etkiledi! Cansu Dereyi Gören İspanyollar Büyülendi! Bir Akım Başlattılar

Sadakatsiz Dizisi İspanya'yı Etkiledi! Cansu Dereyi Gören İspanyollar Büyülendi! Bir Akım Başlattılar

Yurtdışında tanınan ve belirli hayran kitlesine sahip olan Cansu Dere'nin İspanya'dan bir ödül aldığı ve ödül törenine katılacağı haberi de geldi.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisi yurtdışına açılmıştı. İspanya'da seyircilerle buluşan projeye olan ilgi geçtikçe artarak devam ediyor. Fırtınalar estiren Sadakatsiz dizisinin büyük başarısı dizi ekibini de memnun etti.

Cansu Dere Popülerliği


Oyunculuk kariyeri boyunca birçok başarılı projede yer alan Cansu Dere; daha önceden rol aldığı Sıla ve Anne dizileriyle de yurtdışında ilgi görmüştü. İspanya'da çok hayranı bulunan Cansu Dere'nin son rol aldığı dizisi Sadakatsiz'de şu anda İspanya'da ilgiyle izlenmeye devam ediliyor.

Daha önceden İspanya'dan ödül de alan güzel oyuncu popülerliğini artırarak hayran kazanmaya devam ediyor. Canlandırdığı Asya karakteriyle adından çok söz ettiren güzel oyuncu; aldatılan kadının haklı mücadelesini ve kendisini ezdirmeden hakkını aramasını anlatan Sadakatsiz dizisinin büyük başarısı ardındaki en etkili isimdir. 

Hayran Kitlesi Her Geçen Gün Artıyor


Son zamanlarda Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Caner Cindoruk'ta İspanya'daki hayran kitlesini git gide artırıyor. Yurtdışında da bilinen ve hayranları çoğalan Caner Cindoruk için Sadakatsiz dizisi bir dönüm noktası oldu. Kadın dizisindeki performansı halen çok konuşulan yakışıklı oyuncunun Sadakatsiz dizisi de bu övgüye adeta yoğunluk kattı. Çok ilgi gören ve birçok başarılı projede yer alan Caner Cindoruk; kariyerinin zirvesini yaşıyor. Son iki dizisiyle hayranlarının beğenisi kazanan yakışıklı oyuncu tiyatro ve sinema filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Cansu Dere İspanya Yolcusu


Yurtdışında tanınan ve belirli hayran kitlesine sahip olan Cansu Dere'nin İspanya'dan bir ödül aldığı ve ödül törenine katılacağı haberi de geldi. Çok sevilen ve hayranlarının ilgisini yer aldığı projelerle kendisine çeken güzel oyuncunun aldığı bu ödül ise 'başarı ödül' üdür. Türk ve İspanyol Sanayi Ticaret Odasının verdiği ödülü almak için 1 Aralık'ta Madrid'te bulunacak olan Cansu Dere çok sevilmesinin karşılığını bu ödülle de taçlandırmış oldu. 

Birçok sinema filmi ve dizilerde boy gösteren ve uzun zamandır ekranlarda yer alan güzel oyuncuya sosyal medyanın da ilgisi sürekli artmaktadır. Güzel yorumlar alan; oyunculuğu ve ekrandaki duruşu çok beğenilen güzel oyuncunun gündemde kalmasının en büyük etkeni ise doğru projelerde yer almasıdır. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış