28 Kasım 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

İbrahim Tatlıses Kadın Oyuncuya Bitirdin Beni Dedi! Övmekten Diziyi İzleyemedi! Bu Kadın Tatlıses'i Resmen Hayran Bıraktı!

İbrahim Tatlıses Kadın Oyuncuya Bitirdin Beni Dedi! Övmekten Diziyi İzleyemedi! Bu Kadın Tatlıses'i Resmen Hayran Bıraktı!

Şarkıcı İbrahim Tatlıses sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak tüm gözleri üzerine çevirdi. Ünlü ismi ballandıra ballandıra öyle bir anlattı herkes kim diye araştırmaya başladı. İşte Tatlıses'i kendine hayran bırakan o kişi bakın kim.

Yeşilçam filmleri ve türküleri ile yakından tanıdığımız isim İbrahim Tatlıses çok aktif olmasa da sosyal medya kullanmakta. Geçtiğimiz günlerde izlediği Aziz dizisi hakkında bir yorumda bulunan İbrahim Tatlıses bir yandan alkış alırken bir yandan ise tepkileri üzerine çekti. Show TV ekranlarının yeni başlayan bir dizisi Aziz'i izleyen Tatlıses orada rol alan Efnan karakterine hayranlığını dile getirmeden geçmek istemedi. Konuşmasında diğer oyuncuların örnek alsın demesi ve estetik vurgusu İbrahim Tatlıses'in sert eleştirilerin hedefinde bulunmasına neden oldu. İşte İbrahim Tatlıses'in olay yaratan o sözleri.

Efnan'ı Örnek Alsınlar! 

Türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medya adresi İnstagram üzerinden Aziz dizisinde rol alan Efnan karakteri hakkında bir paylaşımda bulundu. Efnan'ı canlandıran oyuncu Simay Barlas'ı o kadar övdü ki herkes çok şaşırdı. Konuşmasında Efnan'ın sade ve çok duru bir güzelliğe sahip olduğunu söyleyerek 'inşallah estetik yaptırmaz' dedi. Kullanıcıları asıl Tatlıses'in sarf ettiği başka sözler kızdırdı. Bütün dizilerde oynayan kadın oyunculardan ricada bulunan İbrahim Tatlıses'in ''Efnan'ı örnek alsınlar. Oralarıyla buralarıyla oynamasınlar. Bakın yüzüne, nerdeyse makyaj bile yok'' demesi üzerine tepki üzerine tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu yoruma, estetikli olup da oyunculuğu çok iyi olan insanlar olduğunu söylerken bazı hayranlarından da destek aldı.

Diziyi İzlemeyenler Bile Merak Edip Araştırdı! 

İbrahim Tatlıses'i bu konuşması üzerine daha önce Aziz dizisini izlemeyen kişiler Efnan'ı araştırmaya başladılar. 23 yaşında olan Simay Barlas sinema mezunudur. Daha önce sevilen dizi Paramparça'da rol almıştır. Ayrıca Zalim İstanbul, Bir Annenin Günahı isimli dizilerle de tanınmaktadır. Şuan ise Ekim ayında yayına başlayan yeni dizi Aziz'de Efnan isimli bir hayat vermektedir. Dizide sade halleri ile dikkat çeken oyuncu birçok kişi tarafından oldukça beğenilmektedir. Gerçek hayatında da dizide olduğu kadar sade ve şık olan güzel oyuncu internette en çok aranan kişiler arasına girerken, sosyal medya adresinde takipçi sayısı şimdiden 1,6 Milyona ulaşmıştır. Hızla üne kavuşan Simay Barlas sanatçı İbrahim Tatlıses'in bu sözlerinden sonra daha çok merak konusu olarak araştırılmaktadır. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış