28 Kasım 2021 20:24 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Yargı'nın Ceylin'i Esra Erol'la Düet Yaptı! Esra Erol'un Sesi Hayran Bıraktı! Hayranları Albüm Çıkarsın İstiyor!

Yargı'nın Ceylin'i Esra Erol'la Düet Yaptı! Esra Erol'un Sesi Hayran Bıraktı! Hayranları Albüm Çıkarsın İstiyor!

Esra Erol'la programının sunucusu Esra Erol ve sevilen dizi Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz birlikte şarkı söyledi. Dinleyenler çok şaşırdı. Sesiyle herkesi hayran bırakan Esra Erol takipçilerinden albüm çıkarması için istek almaya başladı.

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden olan ve  reyting listesinde birinciliği kimseye kaptırmayan Yargı dizisi merakla takip ediliyor. Başrol oyuncularından Ceylin rolünde Pınar Deniz ve Ilgaz Kaya rolünde Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı heyecanlı dizi gündemi sallayamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Arabesk Müzikalini dinlemeye set arkadaşları ile giden Pınar Deniz sahnede Başak Gümülcinelioğlu ve Esra Erol ile düet yaptı. Esra Erol'un sesi ise herkesi çok etkiledi. Sahnenin tozunu atan güzel sunucu Esra Erol hayranları tarafından albüm çıkarması için yorumlar aldı. 

Düet Yaptılar! 

Esra Erol'da programı ile tanınan ünlü sunucu Esra Erol, şuan bir gündüz kuşağı programının sunuculuğunu yapmaktadır. Daha önce izdivaç programı sunan fakat daha sonra RTÜK engeline takılan evlilik programı, format değişikliğine giderek kayıp ve cinayet çözülen bir program haline geldi. Birçok vakayı derinden inceleyen Esra Erol, kayıpları bulurken aynı zamanda karanlıkta kalan bazı olaylara ışık tutmaktadır. En çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında bulunan Esra Erol'da, sunucu Esra Erol'un sunumu ile ATV kanalında devam etmektedir. Ekranların en sevilen sunucularından biri olan Esra Erol, geçtiğimiz günlerde Aslan Maslak Uniq'de bulunan bir müzikal gösterisine katıldı. Gösterinin ismi Arabesk Müzikali olmakla beraber birçok ünlünün katılım sağladığı bir etkinlik oldu. Hatta izlemekle kalmayan bazı isimler sahnede yer alarak şarkı da söyledi. Ünlü isimler düet yaparak seyirci karşısında sahnede şarkı söyledi. 

Sesi İle Herkesi Etkiledi! 

Pınar Deniz, Esra Erol ve Başak Gümülcinelioğlu sahnede yerlerini alarak herkese eğlenceli anlar yaşattılar. Düet yaparak şarkı söyleyen ünlü isimler seyirci tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Özellikle güzel sunucu Esra Erol sesi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha sonra Esra Erol'un performansını izleyen takipçileri albüm istediğinde bulundu. Esra Erol ise gelen yoğun taleplere henüz yanıt vermese de muhteşem sesi ile herkesi etkilediği kesin. Eğer Esra Erol şarkı performansından sonra albüm çıkarma kararı alırsa, şuan yayın yaptığı programına devam edip etmeyeceği belirsiz bir durum halini aldı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış