28 Kasım 2021 08:45 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Yeşilçam Dizisi 2 Sezon Başlıyor! Bu Sezon Değişiklik Seyirciyi Çok Şaşırtacak

Yeşilçam Dizisi 2 Sezon Başlıyor! Bu Sezon Değişiklik Seyirciyi Çok Şaşırtacak

Birinci sezonu çok ses getiren Yeşilçam dizisinin ikinci sezonu da çekilmişti. İlk beş bölümü seyircilerle buluşan projenin merakla beklenen son beş bölümü de nihayet yayınlanacak olması dizinin takipçilerini sevindirdi.

Etkileyici ve sürükleyici hikâyesiyle izleyenlerin beğendiği Yeşilçam dizisinin ikinci sezonunun son beş bölüm yayın tarihi açıklandı. Başarılı yönetmen Çağan Irmak'ın yönettiği projenin son beş bölümü ve finali 10 Aralık'ta yayında olacaktır.

Başarılı Oyuncular Güçlü Çekim Teknikleri


Birinci sezonu çok ses getiren Yeşilçam dizisinin ikinci sezonu da çekilmişti. İlk beş bölümü seyircilerle buluşan projenin merakla beklenen son beş bölümü de nihayet yayınlanacak olması dizinin takipçilerini sevindirdi. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı proje;1970'li yılları adeta yaşıyormuş havasında ekrana taşıması çok izlenme nedenlerinden birisidir. O zamanların büyülü atmosferini yansıtan ve bunda da çok başarılı olan usta yönetmen Çağan Irmak harikalar yarattı denilebilir.

Senaryosunu Volkan Sümbül ve Levent Cantek'in yazdığı Yeşilçam dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'a eşlik eden birçok başarılı oyuncuda kadroda yerini almıştı. Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Hilmi Cem İntepe, Nilüfer Açıkalın, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Taner Turan, Bora Akkaş, Güngör Bayrak, Muhammet Uzuner ve Kanbolat Görken Arslan adlı oyuncularda kadroda yer alan diğer isimlerdir. İkinci sezonun yayınlanmaya hazırlanan son beş bölümünde aksiyon, daha canlı atmosfer ve izleyiciye daha renkli mekânların sunulacağı belli oldu. 

Sinema Aşığı Semih Ateş


70'li yılları ekrana taşıyan ve sinema aşığı Semih Ateş'in etrafında çerçevelenen hikâyesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran Yeşilçam dizisi 10 Aralık'ta bütün bölümleriyle Blu TV ekranında olacaktır. Çağatay Ulusoy'un çok başarılı bir şekilde canlandırdığı Semih Ateş karakterini izleyenler birinci sezondan beri çok beğenerek izledi. Oyunculuğunu konuşturan yakışıklı ismin bu rol için bıyık bırakmasında ayrıca hayranlarını ilk önce şaşkına çevirmişti. Bıyıklı olarak çok beğenilen Çağatay Ulusoy; Yeşilçam dizisiyle bir kez daha adından söz ettirdi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış