29 Kasım 2021 09:19 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Survivor Daha Başlamadan Kaos Başladı! Turabi 3 Kupayla Bitmez Dedi Yasin Obuz Ağıza Alınmayacak Şeyler Söyledi!

Survivor Daha Başlamadan Kaos Başladı! Turabi 3 Kupayla Bitmez Dedi Yasin Obuz Ağıza Alınmayacak Şeyler Söyledi!

Yakında yayınlanması beklenen Survivor All Star yarışmasında bu zamana kadar en iyi olan rakipler kıyasıya rekabet edecekler. Yarışma henüz başlamadan Survivor kavgaları kendini gösterdi bile. Sosyal medya adresinden konuşan Turabi, eski yarışmacıyı çılgına çevirdi.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışması TV8 ekranlarında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Ocak ayından sonra başlayacak olan yarışmada bu kez en iyi olanlar yarışacak. Daha önce Survivor yarışmasında birinci olan isimler rekabete doymazken, ekran karşısındaki izleyiciler hop oturup hop kalkacak. Survivor kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başlasa da bu isimlerden birinin eski yarışmacı Turabi Çamkıran olacağı kesinlik kazandı. İddialı açıklamalarda bulunan ünlü isim Yasin Obuz'u resmen çileden çıkardı! 

Büyük Kaos!

Bu kez daha önce birincilik alan isimlerin mücadele edeceği Survivor All Star yarışması Ocak ayından sonra Acun Ilıcalı'nın sunuculuğu ile yayınlanması bekleniyor. Acun Ilıcalı yarışmacıları hakkında bir açıklama yapmasa da Turabi Çamkıran'ın sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı açıklama, yarışmada olacağı bilgisini verdi. Şuan Amerika'da çalışan Turabi hakkında, kariyer yapıyor, milyon dolarlık yarışmayı kazandı geri dönmez gibi söylenen sözlere karşılık verdi. Her şeyimi Survivor yarışmasına borçluyum diyerek 3 kupadan fazlasını istediğini dile getirdi. Acun Ilıcalı'nın yakında kendisinin yarışmada olacağını açıklayacağını söyledi ve en iyisi benim diyerek iddialı sözleri ile diğer katılacak yarışmacıları çılgına çevirdi. 

Yasin Obuz Dayanamadı! 

Bu sözlere dayanamayan eski yarışmacı Yasin Obuz Twitter üzerinden Turabi Çamkıran'a karşılık verdi. Ağır sözler söyleyen Yasin Obuz, daha yarışma başlamadan kavgaya neden oldu. Eski şampiyonlardan olan Yasin Obuz 'un, Turabi 'ye sözleri ''bi s... git adam ol kimseyi küçümseme. En sevmediğim insan tipi boş ego. Dikkat et egonla yerle bir olma'' şeklinde oldu. Bazı kullanıcılar tarafından destek alırken bazı kesim tarafından da eleştiri aldı. Survivor daha başlamadan rekabet eden iki ismin yarışmada neler yapacağı da herkes tarafından merak edilen en büyük konulardan biri oldu. 

Sakatlanıp Ayrılan Yarışmacılar Da Katılabilir

Survivor yarışmasında başarılı olan fakat sakatlanmalardan dolayı yarışamayan bazı isimlerin de Survivor All Star yarışmasına katılacağı yönünde bazı iddialar duyuldu. Özellikle geçen dönem sakatlık yaşayıp ayrılan isimleri bu sene tekrar yarışma platformlarında görmemiz mümkün. Acun Ilıcalı yarışma kadrosunu henüz açıklamadı. Fakat yarışmaya yakın bir süre içerisinde tam kadro hakkında izleyiciye bilgi vermesi bekleniyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış