29 Kasım 2021 09:11 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:08

Cem Uzan Bombayı Patlattı! Genç Parti Yeniden Kurulabilir! Cumhurbaşkanı Adayı Cem Uzan Olabilir!

Cem Uzan Bombayı Patlattı! Genç Parti Yeniden Kurulabilir! Cumhurbaşkanı Adayı Cem Uzan Olabilir!

İş adamı ve eski siyasetçi Cem Uzan, son dönemlerde yaptığı ekonomi yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uzun zamandır yurt dışında olan Cem Uzan'ın koltuğuna Hakan Uzan geçmişti. Fakat her şey değişebilir! İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor!

Daha önce Yenimahalle'de gerçekleştirilen Genç Parti kongresine Cem Uzan'da katılmıştı. Şuan Fransa'da yaşayan ve hayatını orada idame ettiren Cem Uzan, kongreye canlı bağlantı ile katılım sağlamıştı. Seçim vaatlerini anlatan eski siyasetçi Cem Uzan, gelecek olan yeni genel başkan adayının kardeşi Hakan Uzan olduğu açıklamasında bulunmuştu. Parti'nin Genel Başkanlığına ise Cem Uzan'ın kardeşi Hakan Uzan seçilmişti. Ergenekon ve Balyoz davaları nedeniyle zor günler geçirdiğini anlatarak Alnım açık başım dik, takdir Türk milletinindir diyerek Genç Parti'nin başından çekilmişti. Ünlü iş insanlarından biri olan ve ekonomik olarak kuvvetli olan aileden gelen Cem Uzan Ergenekon gibi davalar nedeniyle Türkiye'den ayrılmıştı.

Cem Uzan Kimdir?

İş insanı ve Genç Partinin eski genel başkanıdır. Kral TV, Star gazetesi, Star TV ve Telsim operatörünün de eski sahibidir. Türkiye'nin maddi yönden en güçlü olan ailelerinden biriyken Tasarruf Mevduatı sebebiyle şirketlerine el konulunca ekonomik yönden zayıflamışlardır. Ergenekon suçundan kırmızı bültenle aranan Cem Uzan siyasi sığınma ile Fransa'ya giderek orada yaşamaya başlamıştır. Ankara Yenimahalle'de düzenlenen Genç Parti Kongresine katılan eski siyasetçi Cem Uzan partinin yeni başkanının kardeşi Hakan Uzan'ın olduğunu herkese açıklamıştı. 

Dolar Yorumu Yapmıştı! 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı dolar yorumu ile dikkatleri üzerine çeken Cem Uzan Türk parasının daha çok değersiz bir hal alacağı konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de ki ekonomi durumu hakkında sosyal  medya üzerinden konuşan  Cem Uzan, yakında takas ile alışveriş yapacağız. Giysi ve gıda takası başlayabilir sözleri ile herkesi endişelendirdi. Şuan Fransa'da yaşayan eski siyasetçi ve ünlü iş adamı Cem Uzan daha önce de dolar hakkında tahminler yaparak haklı çıkmıştı. 

Bombayı Patlattı! 

Fransa'da yaşamasına rağmen Türkiye'nin hem ekonomik hem de siyasi konularında bilgi sahibi olan Cem Uzan'ın tekrar siyasete döneceği iddiaları ortaya çıktı. Şuan Genç Partinin başında olan kardeşi Hakan Uzan'dan sonra, tekrar kurucusu olduğu partinin başına geçeceği yönünde iddialar öne sürülmektedir. Eğer bu şekilde devam ederse Cumhurbaşanlığı adayları arasında Cem Uzan'ın ismini de görebiliriz. 

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış