29 Kasım 2021 11:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:07

Yasak Elma Eda Ece Fox TV Ekranlarından Kanal D’ye Geçiyor! Bomba Transfer Çok Konuşulacak! Yeni Karakteri Bakın Ne Oluyor

Yasak Elma Eda Ece Fox TV Ekranlarından Kanal D’ye Geçiyor! Bomba Transfer Çok Konuşulacak! Yeni Karakteri Bakın Ne Oluyor

Eda Ece şu anda yasak elma projesine devam ederken bu projeye ilave olarak başka bir projeye de Adım atacağı iddiası ortaya atıldı ve bu iddiaları doğruladı.

Eda Ece şu anda devam eden Yasak Elma projesi ile herkesin büyük bir oranda ilgisini çekmiş ve kendi kariyerinin en önemli basamak adımlarını tırmanmış ve adından en çok bahsedilen ünlü bir oyuncu haline gelmiştir. Eda Ece Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakterine kendi doğaçlamalarını katması ile beraber çok yüksek bir oranda dizinin izlenmesini sağlamıştır. Bu başarıyı elde eden Eda Ece birçok yapımcının gözde oyuncusu haline gelmiş ve sürekli olarak dizi teklifi veya film teklifi almaya başlamıştır. 

Eda Ece elde ettiği bu kariyer ile beraber kendisini 4 yıllık süreçte daha da geliştirmiş ve oyunculuğu daha mükemmel hale getirmiştir.  Set ortamında samimi görüntüler yayınlayan Eda Ece süt arkadaşlarıyla bir hayli samimi ve mutlu gözüküyor gerek iş hayatı olsun gerekse özel hayatı olsun ünlü oyuncu son zamanlarda çok mutlu olduğu görseller atmaya devam ediyor. Eda Ece şu anda yasak elma projesine devam ederken bu projeye ilave olarak başka bir projeye de Adım atacağı iddiası ortaya atıldı ve bu iddiaları doğruladı.

 Eda Ece Kanal D Ekranlarında Yeni Proje


Yapımlar arasından en çok bilinen ve en çok tercih edilen Medya yapım dünyanın birçok ülkesinde büyük bir oranda beğeni kazanmış olan The Masked Singer isimli yarışma programını son zamanlarda Türkiye'ye getirmeye çalışıyor. Bunun için ünlü isimler ararken Eda Ece göze çarpıyor.

Kanal D'nin satın aldığı maske Kimsin sen adı ile bilinen yakında izleyicileriyle buluşacak olan programın Dedektif olarak Eda Ece canlandıracağı açıklandı ve ünlü oyuncu da bunu doğruladı.

Programı Tansel Öngel sunacak ve her hafta kendilerini gizleyen ünlü isimler olacak ve Eda Ece, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol ile programda dedektif rollerini üstlenecekler. Ünlü yapımın aldığı bu program projesi şimdiden gerek barındırdığı ünlü isimler olsun gerekse de programın kalitesi olsun şimdiden dikkat çekmiş ve reyting rekorları kıracağı düşünülüyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış