29 Kasım 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:07

Show TV’den Diğer Dizileri Finale Götürecek Yeni Bir Proje Geliyor! Oğlum Dizisi Başlıyor! Başrol Bu Sefer Çok Farklı Biri

Show TV’den Diğer Dizileri Finale Götürecek Yeni Bir Proje Geliyor! Oğlum Dizisi Başlıyor! Başrol Bu Sefer Çok Farklı Biri

2022 yılında yayınlanması beklenen Show TV oğlum dizisi için bir büyük incelikle çalışıyor. İki çocuğun başın geçen olayları anlatan dram dizisi olarak ekranlar karşısına çıkacak.

Show TV ay yapım dizileri ile reytingler de iyi bir serüven yakarlarken yine çok konuşulacak bir projeye imza attı. Kanal'ın yeni dizisi büyük bir merak uyandırırken kadrosu ya belirlenmeye başlandı. Show TV’nin yeni dram dizisinin adı Oğlum olarak belirlendi. Başarılı yönetmen Ahmet Katıksız Oğlum dizisi için büyük çaba sarf ediyor. Dizinin konusunun büyük bir merak uyandıracağı konuşulan konular arasında yer alıyor. Baş rollerinin belirlenmesi ile şeye başlayacak dizi Canan Ergüder ile sevindirdi haberler vermeye devam ediyor.

Oğlum Dizisi Yakında Başlayacak!


2022 yılında yayınlanması beklenen Show TV oğlum dizisi için bir büyük incelikle çalışıyor. İki çocuğun başın geçen olayları anlatan dram dizisi olarak ekranlar karşısına çıkacak. Show TV başarılı dizileri Çukur, İçerde ve Üç kuruş dizisi ile izleyicilerin vazgeçilmezi olmaya başarmıştı. Yeni dizisi Oğlum ile de başarılı bir çıkış yapmayı planlayan kanal bunun için özenle çalışıyor. Kadrosunda Menajerimi Ara dizisinin başarılı oyuncusu Canan Ergüder'in rol alacağı açıklandı.

Menajerimi Ara dizisinden meme kanseri tedavisi görmek için ayrılan oyuncu sevenlerine güzel haber verdi. Menajerimi Ara dizisi seti sırasında kanser olduğunu öğrenen başarılı olundu tedavi için setten ayrılmak zorunda kalmıştı. Sağlık durumu merak edilen Canan Ergüder tedavisini tamamlayarak, güçlü kalıp hayata tutunarak tekrar TV karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oğlum Dizisi Show TV ile Ekran Karşısında!


Başarılı bir şekilde ilerleyen Show TV yeni dizisini açıkladı. Bir dram dizisi olan Oğlum yakında çekimlere başlayacak. 2022 yılında yayınlanması planlanan dram dizisi duygusal olarak kişileri etkileyeceği konuşulanlar arasında. Ay yapım pek çok proje yayınlayarak dizi üstüne dizi yapmaya devam ediyor. Oğlum dizisi ile gündeme gelecek kanal reytinglerde artış hızına devam etmeyi planlıyor.

Zor zamanlar yaşayan Canan Ergüder ile beraber Timur Acar'ın da dizinin kadrosunda yer alacağı açıklandı. Uzak Şehrin Masalı ile ekran karşısına çıkan Timur Acar yeni dizi Oğlum ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanmaya devam ediyor. Pedagog rolünü canlandıracak olan Canan Ergüder Demet karakteri ile ekran karşısına çıkacak. Diğer oyuncuları yavaş yavaş belirlenmeye devam eden dizi 2022 için büyük yankı uyandıracağı konuşuluyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış