1 Aralık 2021 09:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:28

Bu Dizi Tutmadı! Müge Anlı Hayranları Sana Söz Dizisi Kaldırılsın Diyor! Dizideki Bu Sahneler Hiç Beğenilmedi!

Bu Dizi Tutmadı! Müge Anlı Hayranları Sana Söz Dizisi Kaldırılsın Diyor! Dizideki Bu Sahneler Hiç Beğenilmedi!

Ekranlardaki hayatına yeni başlayan Sana Söz dizisi Star TV kanalında yayınlanıyor. Konusu ve oyunculukları ile dikkat çeken dizide bazı sahneler oldukça eleştiri alırken özelikle Müge Anlı hayranları bu sahneleri hiç beğenmediler. İşte yeni dizi Sana Söz hakkında tüm detaylar!

Star TV ekranlarında yeni yayına başlayan dizi Sana Söz Erkan Petekkaya'nın da rol almasıyla birlikte ismini seyirciye daha çok duyurmasına neden oldu. Bir dönem Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi ismiyle anılan Erkan Petekkaya diziden ayrılınca Sana Söz'e başladı. Nehir Erdoğan ile başrollerini paylaştığı dizi ise en az Kırmızı Oda kadar konuşuldu. Dizinin bazı sahneleri ise seyirci tarafından olumsuz eleştiri toplarken özellikle Müge Anlı hayranlarını kızdırdı. Bakın Sana Söz dizisi neden bu kadar tepki aldı! 

Konusu Nedir?

Dizinin konusu  "Elif Karaca ile Sessiz Kalma" programın sunan bir sunucuyu anlatmakta. Bu sunucu Türkiye'ye ortaya çıkan bazı gerçekleri yayınladığı program ile aydınlatmaktadır. Programın sunucusu olan isim Elif Karaca ise küçüklüğünden bu yana dünyada yaşanan bazı adaletsizliklere karşı dimdik durmakta ve hepsiyle mücadele etmektedir. Cinayet Büro ile çalışan Karaca burada bulunan ve kendisiyle aynı bakış açısına sahip olan Ömer ile yakınlık yaşamaktadır. Dizi birçok sırları barındırırken bunları çözmeye çalışan Ömer ve Karaca'nın yaşadıkları anlatılmaktadır. Dizi ilk bölümden bu yana tüm ilgiyi üzerine toplarken Erkan Petekkaya'nın oyunculuk performansı izleyiciler tarafından tam not almayı başardı. 

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Heyecanı doruklarda hissettiren dizinin oyuncuları arasında birçok sevilen ünlü isim bulunmakta. Bunlardan bazıları Serkan Altunorak, Hivda Zian'dır. Sana Söz başrollerinde ise Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya yer almaktadır. Salı günleri Star TV'de saat 20:00'da yayınlanmaktadır.

görmek istediklerini ifade ettiler. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış