1 Aralık 2021 14:10 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:28

Kardeşlerim Dizisinden Sevindiren Haber! Kadir Geliyor! Reytingler Düşünce Senaryo Değişikliğine Gidildi!

Kardeşlerim Dizisinden Sevindiren Haber! Kadir Geliyor! Reytingler Düşünce Senaryo Değişikliğine Gidildi!

Kardeşlerim dizisinde yer alan oyuncu Kadir'in ani ölümü seyirciyi şok ederken, bu ayrılık reytinglerinde düşmesine neden oldu. Halit Özgür Sarı'nın canlandırdığı Kadir tekrar Kardeşlerim dizisine dönmek için hazırlanıyor. İşte haberin tüm ayrıntıları!

Halit Özgür Sarı'nın hayat verdiği Kadir karakteri dizide en çok sevilen isimlerden biri olmuşu. Fakat oyuncunun dizideki ani ölümü herkesi şok etti. Halit Özgür Sarı'nın dizi başrollerden biri  olması nedeniyle Kardeşlerim dizisinden ayrılışı herkesi aklında soru işareti bıraktı. Bazı haber kaynaklarına göre sevilen oyuncunun diziden ayrılık sebebi maddi olduğu öne sürüldü. Halit Özgür Sarı ise bu konuda bir açıklamada bulunmayarak sessiz kalmayı tercih etti. Ünlü oyuncunun diziden ayrılmasıyla birlikte reytinglerde büyük oranda düşüş yaşandı. Hatta final kararı bile almayı düşünen dizi Halit Özgür Sarı'nın dönmesiyle senaryo değişikliği yapmaya karar verdi. Başarılı oyuncunun Kardeşlerim dizisine yeniden devam etme kararı almasıyla dizi reytinglerin eskisi gibi ilk sıraları yakalayacağı düşünülüyor. 

Halit Özgür Sarı Vedasını Duyurmuştu 

Kardeşlerim dizisi oyuncusu diziden ayrılırken bir mesajla sevenlerine veda etmişti. Set ekibi ve oyuncularla bir aile gibi olduğunu söyleyen Sarı, yaptığı açıklama ile  herkese duygusal anlar yaşattı. Herkesi üzen ayrılık haberinin nedeniyle ilgili bir açıklamada bulunmamayı tercih etti. Maddi nedenlerden dolayı Kardeşlerim dizisine veda ettiği düşünülen ünlü isim, fiyat konusunda anlaşma sağlayınca tekrar diziye dönme kararı aldı. Kardeşlerini ve annesini bırakarak hayata veda eden Kadir, tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu. Şimdi ise izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine ayrıca Halit Özgür Sarı'nın yapımcılarla tekrar anlaşmasıyla, senaryo yeniden gözden geçirilmeye başlandı. 

Dizide Ölmüştü ! 

Halit Özgür Sarı'nın hayat verdiği Kadir karakteri diziden ölerek ayrılmış hatta cenazesi de düzenlenmişti.  Bu nedenle nasıl geri döneceği konusunda kafa karışıklıkları ortaya çıktı. Bu konuda çalışmaya yapan senaristler sorulara açıklık getirdi. Öldü sanılan Kadir'in gömüldüğü ve daha sonra mezardan başkası tarafından çıkarıldığı yönünde değişikler yapılacağı açıklandı. Ayrıca Akif'in kendisine inanmasını istediği için Kadir'in planı olduğu yönünde de senaryo yazılacağı bilgisi verildi. Kardeşlerim dizisi sevenlerini mutlu eden bu haberler tekrar reytinglerin eski durumuna dönmesi bekleniyor. Final yapmayı düşünen Kardeşlerim dizisi yeni bir senaryo ile seyirci karşısına çıkacak. ATV kanalında yayınlanan dizi cumartesi günleri 20:00'de seyirci ile buluşmayı bekliyor.

 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış