30 Kasım 2021 13:44 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Şok İddia! Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü Defalarca Aldatmış! Hemde Rol Arkadaşıyla!

Şok İddia! Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü Defalarca Aldatmış! Hemde Rol Arkadaşıyla!

Onur Akay'ın bulunduğu bazı iddialara göre; Kadir Doğulu rol arkadaşı olan Serra Arıtürk ile defalarca eşini aldattı. Duyan herkes şok oldu. Daha önce Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün sosyal medyada takipçileri için açtıkları canlı yayında yakınlaşmalarıyla olay olmuştu!

Sadece Türkiye'de değil dünyadaki çoğu ülkelere adını duyuran Neslihan Atagül kariyerindeki başarısıyla övülen isimlerden. Oyuncu ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Atagül, Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu' ödülünün de  sahibi oldu. Ödülünü almak için Dubai'ye giden güzel oyuncu ışıltılı elbisesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Çok beğenilen özel tasarımlı kostüm Atagül'ün hayranlarından tam not almayı başardı. Dubai'de ülkemizi temsil eden Neslihan Atagül herkesi gururlandırdı. Kameralara gülümseyerek poz veren oyuncunun aslında yaşadıkları herkesi şok içinde bıraktı. 

Şok İddia

Onur Akay yaptığı bir açıklamada Serra Arıtürk ve Kadir Doğulunun iki hafta boyunca ortada olmadıklarını söyledi. Bu durumda zor bir dönem geçiren Neslihan Atagül, Dubai'ye ödül almak için gittiğinde oldukça kötü bir haldeymiş. Eşi Kadir Doğulu'nun ev terk ettiğini ve ikilinin boşanma kararı aldığını açıkladı. Onur Akay'ın bu sözleri herkeste şaşkınlık yaratırken, bir dönem Kadir Doğulu'nun rol arkadaşı Serra Arıtürk'le olan samimi halleri hatırlandı. 

Yakınlaşmışlardı! 

Aşkın Tarifi dizisinde rol alan Kadir Doğulu, dizideki partneri Serra Arıtürk ile olan öpüşme sahneleri herkes tarafından konuşulmuştu. Bu duruma Neslihan Atagül'ün vereceği tepki merak edilmişti. Atagül ise eşinin dizide öpüşmesi hakkında bir yorumda bulunmak istememişti. Daha sonra Kadir Doğulu'nun sosyal medya adresi İnstagram üzerinden yaptığı bir canlı yayında rol arkadaşı Serra Arıtürk 'de vardı. Bu yayında oldukça yakın olan ikilin samimi halleri dikkat çekmişti. Özellikle Serra'nın başını Kadir Doğulu'nun omzuna yaslaması haber dünyasında en çok bahsedilen olaylar arasındaydı. 

Kadir Doğulu Yalanladı

Bu haber sonrasında Kadir Doğulu'nun yaptığı bir paylaşım neler oluyor dedirtti. Adeta haberleri yalanlayacak şekilde fotoğraf paylaşımı yapan Kadir Doğulu, eşini tebrik etti. Neslihan Atagül'ün bu fotoğrafa bir yorumda bulunmaması ve beğenmemesi dikkatlerden kaçmadı. Neslihan Atagül'ü eşi dışında, Murat Dalkılıç, Enis Boztepe, Sitare Akbaş gibi arkadaşlarından da tebrik mesajları aldı. Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'nun boşanma konusunda bir açıklama yapması merakla bekleniyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış