30 Kasım 2021 11:26 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Abdullah Gül İle Temel Karamollaoğlu Bir Araya Geldi! Görüşmeleri Kulisleri Hareketlendirdi!

Abdullah Gül İle Temel Karamollaoğlu Bir Araya Geldi! Görüşmeleri Kulisleri Hareketlendirdi!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül, geçtiğimiz gün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında ise Ankara kulislerinin harekete geçildiği söyleniyor.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara kulisini hareketlendirdi. Geçtiğimiz gün görüşen ikili için Habertürk tarafından yapılan Mahir Kılıç'ın yapmış olduğu habere göre görüşme tam tamına 1 buçuk saat civarı sürdü.


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise bu görüşmeye dair açıklamalarda bulundu. Kulislerde konuşulan, "Gül'ün cumhurbaşkanlığına aday olmasına dair" ifadelere olmayacağını ifade eden Karamollaoğlu, "Gül cumhurbaşkanlığı yapmış, tecrübesi olan eski bir arkadaşımız, kendisiyle istişare etmeyi faydalı bulduğum için görüşmeye gidiyorum, bir teklif götürmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 27 Kasım tarihinde ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile 3 saatlik bir görüşme yapmıştı. Yapılan görüşmeyi Habertürk ekranlarında canlı bir şekilde açıklayan Ahmet Davutoğlu, "4 partiden ekonomiden sorumlu genel başkanlarımızın katıldığı bir toplantı gerçekleşti. Bugün de sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile bir görüşme gerçekleştirdik. Uzun bir süre görüştük. Türkiye’de bugün ekonomik, demokrasi krizi var. Siyasal zihniyette problem olduğu için bir krizle karşı karşıyayız. Dış odaklar vs. gibi bunların hepsi krizi örtme çabasıdır. Bunu aşabilmek için de ekonomi politik bir bağlamda hareket etmek lazım." sözlerine yer verdi.

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış