30 Kasım 2021 12:12 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Survivor Nagihan'ın Yeni Hali Şaşırttı! Nagihan Karadere Kendine Ne Yaptı?

Survivor Nagihan'ın Yeni Hali Şaşırttı! Nagihan Karadere Kendine Ne Yaptı?

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışmalarından birisi olan Survivor'un eski yarışmacısı Nagihan Karadere estetikli hali ile gündemde yerini almayı başardı. Sık sık gündemde estetik haberleriyle yer almayı başaran Nagihan son olarak ise saçlarını pembe renge boyattı. Sosyal medyada gündem haline gelen olayda, "Bu ne hal?" yorumları yer aldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programının eski yarışmacılarından birisi olan Nagihan Karadere'nin yeni imajı ağızları açık bıraktırdı. Başına gelen olaylar sonucunda eşinden ayrılan Naginhan yaptırmış olduğu estetikler ile birlikte bambaşka biri oldu. Ünlü atlet Nagihan Karadere geçirmiş olduğu estetik operasyonları sonrasında adeta tanınamaz hale gelmişti. Dudaklarını, göğüslerini ve burnunu yaptıran Nagihan geçtiğimiz gün ise saçlarını pembeye boyatarak gündeme oturdu.

Saçlarını pembeye boyaması ardından birçoktakipçisi tarafından tepki çeken Nagihan'n yeni tarzı beğenilmedi. Geçtiğimiz aylarda ise yatak odasının sırlarını paylaşmıştı. Yapmış olduğu açıklamalar üzerine milyonların tepkisini üzerine çeken Nagihan şok sözler ifade etti. Eski erkek arkadaşının sürekli olarak kendisini aradığını ifade ederek, "Onunla cinsel anlamda yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım" ifadelerini kullanmıştı. Eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, "Yaşadığı her ilişkide, uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum" ifadelerini kullandı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış