30 Kasım 2021 12:23 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Fenerbahçe Oyuncusu İrfan Can Kahveci'den Beklenmeyen Hareket! Küfürlü Tepki Şok Etti!

Fenerbahçe Oyuncusu İrfan Can Kahveci'den Beklenmeyen Hareket! Küfürlü Tepki Şok Etti!

Son zamanların en rekabet dolu maçları oynana Süperlig'de geçtiğimiz gün Fenerbahçe ve Göztepe karşı karşıya geldi. Maç esnasında oyuna alınmayan Fenerbahçe oyuncusu İrfan Can Kahveci bu duruma tepki gösterdi. İşte tüm detaylar...

Tüm heyecanı ile devam eden Süperlig'de geçtiğimiz gün Göztepe ile Fenerbahçe Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçın sonucu ise karşılıklı goller sayesinde 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. Lider Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki fark ise 12'ye yükseldi.

Maç esnasında ise beklenmeyen bir tepki sosyal medyada gündem haline geldi. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci oyundan alınmak istendi. İrfan'ın yerine ise Mesut Özil dahil olmuştu. Bu esnada ise Mesut Özil'e isyan ederken görüntülendi. Serdar Dursun'a harika bir gol attırmayı başaran İrfan Can Kahveci 78. Dakikada yerini Diego Rossi'ye bıraktı. Daha sonrasında ise Mesut Özil'e dönerek, "Böyle bir şey olabilir a… k… ya…” ifadelerini kullandı. İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınmasının ardından ise Mesut Özil'de oyundan alındı. İrfan'dan sonra Mesut tepki göstermeye başladı.

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış