30 Kasım 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Songül Karlı'nın Son Hali Görenleri Şaşırttı! Ne Yaptın Sen Sarı Papatya

Songül Karlı'nın Son Hali Görenleri Şaşırttı! Ne Yaptın Sen Sarı Papatya

48 yaşındaki Songül Karlı'nın son hali, "Bu kim?" dedi! Fransız askısı ile yüzünü kaldıran Songül Karlı imajını tazeledi!

Ünlü Türk şarkıcı Songül Karlı, yaptığı değişikliklerle sosyal medyanın trendi oldu. Songül Karlı'nın geçtiğimiz hafta sonu tatildeyken yaptığı makyaj magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. Son olarak mutfak gelinlik programının sunucusu olarak ekrana gelen Songül Karlı, Fransız askılığı yaptı. Sık sık imajını değiştiren 48 yaşındaki Songül Karlı, hayranlarını bir kez daha şaşırttı. İmajını tazeleyen Songül Karlı'nın yüz değişikliği de göz ardı edilmedi. Bu Songül Karlı'nın yeni imajı ve estetik operasyonu büyük değişiklikler geçirdi...Bu Songül Karlı'nın en son versiyonu...

Ünlü Türk şarkıcı Songül Karlı, yaptığı değişikliklerle sosyal medyanın trendi oldu. Songül Karlı'nın geçtiğimiz hafta sonu tatildeyken yaptığı makyaj magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. Son olarak mutfak gelinlik programının sunucusu olarak ekrana gelen Songül Karlı, Fransız askılığı yaptı.

Sık sık imajını değiştiren 48 yaşındaki Songül Karlı, hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Bu Songül Karlı'nın yeni imajı ve estetik operasyonu çok değişti... İmajını tazeleyen Songül Karlı'nın yüz değişikliği de göz ardı edilmedi. Songül Karlı'nın çirkin halini son hali ile kıyaslayanlar, geçirdiği değişimler karşısında şoke olurlar.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış