1 Aralık 2021 08:46 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:28

Herkes Bunu Konuşuyor! Müge Anlı Siyasete Atılıyor! Cumhurbaşkanı Olursam Cezaevi İnşa Ettireceğim!

Herkes Bunu Konuşuyor! Müge Anlı Siyasete Atılıyor! Cumhurbaşkanı Olursam Cezaevi İnşa Ettireceğim!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı sunucusu siyasete mi atılıyor ? Uzun zamandır kayıpları bulan ve cinayetleri çözen ünlü sunucu o sözleri ile olay oldu. Herkes tarafından alkışlanan Müge Anlı'nın siyasete atılacağı haberi şaşırtırken aynı zamanda hayranlarını sevindirdi.

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran gündüz kuşağı programı Müge Anlı Tatlı Sert severek izlenmektedir. Kimi zaman ağladığımız kimi zaman ekrandakilerle mutlu olduğumuz program, Müge Anlı sunuculuğu ile devam ediyor. Sırra kadem basmış kayıpların bulunduğu, üzeri kapanan cinayetlerin çözüldüğü Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. 2008 yılından bu yana devam eden program 13 yıldır izleyici ile buluşmakta. Gündüz kuşağı yayının sahne olduğu olumsuz olaylar karşısında dimdik duran güzel sunucu başarı ve güzelliği ile her zaman konuşuluyor. Son zamanlarda Müge Anlı'nın yaptığı bir açıklama kafaları karıştı. Gündemden düşmeyen sunucunun bu kez siyasete atılacağı iddia edildi! 

Kayıtsız Kalmadı

Uzun zamandır hayranlarından gelen istek üzerine Müge Anlı konuştu. Sunucunun hayranlarının parti kur oy verelim isteklerine karşı, Müge Anlı'da kayıtsız kalmadı. 13 yıldır adaletsizliğe karşı güçlü duruşuyla bilinen ve cinayet kayıp gibi olaylara karşı hassas bir tavır takınan  sunucu sevenlerine güzel haber verdi. Cumhurbaşkanı olmakla ilgili konuşan Müge Anlı'nın açıklaması herkesi şok etti.

Cumhurbaşkanı Olursam

Müge Anlı konuşmasında: ''Eğer bir aylığına Cumhurbaşkanı olsam yapacağım  ilk şey cezaevi inşa etmek. Mahkumlara yemekte vermem. Kendi ektiklerini yesinler. Devletin imkanlarını niye bunlara harcayalım'' sözleri herkesten alkış aldı. Bu sözler üzerine olumlu tepkiler alan Müge Anlı'nın siyasete atılacağı haberleri duyuldu. Sevenleri bu konuda hemen harekete geçerek Müge Anlı'ya oylarımız sana nidalarında bulundu. Sosyal medya da ortalığın karışmasına neden olan bu sözler Müge Anlı sevenlerini ikiye ayırdı. Bazı kesim ise bu sözler karşısında tepkisini dile getirdi. 

Müslüme Tepkisi

Son zamanlarda Müge Anlı programında en çok konuşulanlardan biri Müslüme bebek cinayetiydi. İzleyenlerin yüreğini yakan bu olay başta Müslüme bebeğin ailesi, Müge Anlı olmak üzere tüm Türkiye'nin ciğerini yaktı. Özellikle bu cinayet vakasından sonra konuşan Müge Anlı sert sözlerle eleştiri yaptı. Mahkumlara yemek vermem diyerek acısını dile getirdi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış