1 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:28

Camdaki Kız Dizisinin Feride'sinin Bir de Gençliğini Görün! Bakan Gözlerini Alamıyor!

Camdaki Kız Dizisinin Feride'sinin Bir de Gençliğini Görün! Bakan Gözlerini Alamıyor!

Camdaki Kız dizisinde sert mizacı ile bilinen Nur Sürer'in gençliği herkesi çok şaşırttı. Güzelliğini görenler şok oldu. Mankenlere taş çıkaran Nur Sürer herkesi kendine hayran bıraktı. İşte ünlü oyuncunun gençlik yıllarına ait bazı fotoğraflar!

67 yaşında olan Nur Sürer Camdaki kız dizisindeki oyunculuk performansı ile beğenileri toplarken nereli olduğu da hayranları tarafından merak konusu oldu. Aslen Arnavut olan güzel oyuncu, yaşına rağmen gençlere taş çıkarmaktadır. Beğenilen oyunculuğu ile daha önce birçok kez ödül sahibi olmuştur. En bilinen film ve dizileri ise Çukur, Lale Devri, Uçurtmayı Vurmasınlar, Yılanların Öcü gibi projeleridir. Kırktan fazla projede yer alan Nur Sürer, başarı performansı ile her zaman göz önünde olan ünlü isimlerden biri olmuştur. Şuan Camdaki Kız dizisinde Feride rolüne hayat veren oyuncu, en sevilen karakterler arasında bulunmaktadır. Dizide başrol olmamasına rağmen en konuşulan isimler arasında almaktadır. 

Camdaki Kız Dizisiyle Çok Beğenildi!
Aslında tiyatro oyuncusu olan Nur Sürer sinema filmleri ve dizilerde yer alırken en son bombayı Camdaki Kız dizisi ile patlattı. Dizide sert tavırları ve ani çıkışları ile tanınan oyuncu, karakterini izleyiciye yansıtmaktaki başarısı ile oldukça övgü almaktadır. Dizide oyuncu Burcu Biricik'in annesi olarak rol almaktadır. Kızına bekaret korsesi giydiren ve takıntılı halleri ile tanınan Nur Sürer, damadı ve damadının metresinin kara belası olmak için hazırlanmaktadır. Yine Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir romanından uyarlanan dram ağırlıklı dizi Kanal D ekranlarında perşembe günleri saat 20:00'de yayınlanmaktadır.

Eşi Müebbet Hapisteydi

Sevilen oyuncu 67 yaşında olmasına rağmen bakımlı hali ve güzelliği ile tüm gözleri üzerine çevirmektedir. Hal böyle olunca Nur Sürer'in gençliği, sevenleri tarafından çok fazla merak edildi. Bazı gençlik fotoğraflarını hayranları ile paylaşan başarılı kadın oyuncu ağızları açıkta bıraktı. Mankenlere taş çıkaran zarafetiyle bir kez daha ne kadar ön plana çıktı. Nur Sürer'in bekar olup olamadığı da merak edilenler arasında olurken daha önce  Bülent Kayabaş ile evlendiği fakat eşi müebbet hapis alınca hayatını Sarp Kuray ile birleştirdiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun Bülent Kayabaş'dan Ümit isimde bir oğlu vardır. İşte çok sevilen oyuncu Nalan Sürer'in çok merak edilen gençlik hallerinden muhteşem fotoğraf kareleri! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış