1 Aralık 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:28

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Çifti Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki! İbrahim Tatlıses Bile Kendini Tutamadı

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Çifti Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki! İbrahim Tatlıses Bile Kendini Tutamadı

Geçen yıl ekim ayında evlenen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, balayını New York'ta geçirmeyi tercih ediyor. Tatillerine tüm hızıyla devam eden çift, her zaman Instagram hesaplarından paylaşımlarda bulunurken, dolar ve döviz kuruyla ilgili göndermelerde bulundu.

Yeni evli şarkıcı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile manken Yasemin Şefkatli balayını yurt dışında geçirmeyi tercih ediyor. Instagram hesaplarını aktif olarak kullanan ve hayatlarını hayranlarıyla paylaşan ikili, New York gezisinden anılarını da sosyal medyaya yüklemekten çekinmedi. Yasemin Şefkatli'nin alışverişiyle dalga geçen İdo Tatlıses, esprili bir şekilde dolar kurundan bahsetti.

Balayını New York'ta Geçirmeye Karar Verdiler

Ekim ayında evlenen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, balayını New York'ta geçirmeye karar verdiler. Yasemin Şefkatli'ye katılan İdo Tatlıses, yurt dışı tatilinde yaşadıklarını ve satın aldıklarını ve dolar kuruyla ilgili yaptığı esprileri takipçileriyle paylaştı. Elbette düğünün birçok detayı oldukça dikkat çekicidir ancak İbrahim Tatlıses’in gelin için taktığı " altın kemer" de şüphesiz en çok merak edilen konulardan biridir.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, Ekim ayında dünyaevine girerek düğünün ardından balayına hazırlanmaya başladılar. New York'ta tatil yapmaya karar veren çift, geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'ne uçmuştu. Bu, evlendikten sonra balayında New York'u seçen popüler çiftimiz!

Dolar Paylaşımı Yaptılar

Çift, ziyaret ettikleri yerlerin fotoğraflarını çekip Instagram'da yayınladılar ve insanların dikkatini çekmek için "dolar" paylaşımlarını kullandılar. İdo Tatlıses, paylaşımında ABD dolarından bahsetti. Eşi Yasemin Şefkatli ve takipçileri ilginç buldu ve çok eğlendiler.

İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli'nin New York'ta akşam yemeğinde bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İdo yaptığı bu paylaşıma "Az ye az.! Dolardan haberin var mı?" yazarak Türkiye’de yükselen dolar artışına bir göndermede bulundu.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış