2 Aralık 2021 08:16 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:28

Murat Övünç Davetli Olduğu Düğünde Gelinlik Giydi! Gelin Neye Uğradığını Şaşırdı! Gelin Kıskançlıktan Çatır Çatır Çatladı!

Murat Övünç Davetli Olduğu Düğünde Gelinlik Giydi! Gelin Neye Uğradığını Şaşırdı! Gelin Kıskançlıktan Çatır Çatır Çatladı!

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni olan Murat Övünç geçtiğimiz günlerde bir davete katılmıştı. Katıldığı düğün organizasyonunda sahne kostümü olarak gelinlik giyen sosyal medya fenomeni herkesi şok etti. En büyük şoku ise gelin yaşadı. İşte o düğün organizasyonundan şaşırtan görüntüler!

Murat Övünç sosyal medya adresi üzerinden video paylaşımı yapan ünlülerden biridir. Nur Yerlitaş sayesinde ismini duyurmuştur. Daha önce kafelerde falcılık yapan ve yoksul bir yaşam süren Murat Övünç'ün Nur Yerlitaş 'la tanışması ile hayatı değişmiştir. İstanbul'da  fal bakan Murat Övünç'ü kafede oturan Nur Yerlitaş yanına çağırır ve fal baktırır. Murat'ı seven ve işini çok iyi yaptığını düşünen Nur Yerlitaş, Murat Övünç'ü alarak Kıbrıs'a götürür ve orada bazı ünlü isimlerle tanıştırır. Daha sonra sosyal medya adresi üzerinden videolar yayınlama başlar. Bu sayede tanınan ünlüler arasına girer. 

Ekmeğe Ketçap Sürüp Yiyordum

Zamanında maddi olarak çok zor günler geçirdiğini açıklayan Murat Övünç,  ekmeğin içerisine ketçap sürüp yerdim. Dolabım bomboştu. Birikmiş kiram vardı. O dönem Nur Yerlitaş'ın desteği ile bu durumlara geldim demişti. Şuan sayısız evi, arabası olan Murat Övünç'ün altın varaklı evi de dikkatleri üzerine çekiyor. İnstagram üzerinden içerik üreticiliği yapan ünlü isim, bir dönem küfür ederek para kazanıyorum sözleriyle de olay yaratmıştı. Murat Övünç aslen Vanlıdır. 3 ablası ve bir abisi  vardır. Kardeşlerinin birbiriyle tutkun olmadığını ve zamanında bu işi yaptığı için akrabaları tarafından çok eleştirildiğini söyleyen fenomen, para kazanmaya başlayınca herkes arayıp sormaya başladı sözleriyle üzüntüsünü dile getirmişti. 

Oğlu Hakkında Hapis İstemi

Murat Övünç'ün oğlu Burakcan Övünç ve yanında bulunan 4 kişi daha polislere karşı ‘görevini yaptırmamak için direnme nedeniyle bir davada yargılanıyordu. 7 seneye kadar hapis istenen bu olayda en büyük şoku sosyal medya fenomeni Murat Övünç yaşamıştı. Daha önce de alkollü araç kullanma nedeniyle ceza alan Burakcan Övünç, babası Murat Övünç tarafından tepki almıştı. Son vukuatı ile haber dünyasından ismi düşmeyen Burakcan Övünç'e bu kez babasından bir destek alamadı.

Murat Övünç Gelini Çatlattı! 

En son sahne aldığı yerde gelinlik giyen Murat Övünç başta gelin olmak üzere herkesi şaşırttı. Övünç'ü beyaz gelinlik içinde görenler ise ağızları açık bakakaldı. Gelinden daha güzel ve süslü püslü olan fenomen, resmen gelinin kıskanmasına neden oldu. işte o anlar...

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış