2 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:28

Arka Sokaklar Artık Defteri Kapatıyor! Uzun Süre Yayında Olan Dizinin Son Sezonu Çekilecek! Yapımcı Ve Yönetmenler Artık Yeni Bir Dizi İstiyor!

Arka Sokaklar Artık Defteri Kapatıyor! Uzun Süre Yayında Olan Dizinin Son Sezonu Çekilecek! Yapımcı Ve Yönetmenler Artık Yeni Bir Dizi İstiyor!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar artık bir devrin sonuna geldi. Dizinin yapımcı ve yönetmenleri yeni bir projede yer almak istedikleri için bu sene son sezonu çekmeye karar verdikleri öne sürüldü. Arka Sokaklar'ın bitişi bazı izleyicileri üzerken bazılarının da zaten çok uzamıştı sözlerine neden oldu.

Kanal D ekranlarının uzun süredir devam eden dizisi hala ilk günkü heyecanla izlenmeye devam ediliyor. Dizide bazı oyuncular değişse de eski halini aratmayan Arka Sokaklar 605. bölüm için hazırlanmakta. Dizinin başrollerinde ise  Zafer Ergin Şevket Çoruh Özgür Ozan İlker İnanoğlu Oya Okar Ozan Çobanoğlu gibi isimler yer alıyor. 2006 yılında ilk çıkışı ile reyting rekorları kıran Arka Sokaklar'dan kötü bir haber geldi. Bu sezondan sonra final yapmayı planlayan Arka Sokaklar hayranları üzüntüye boğdu. Bazı izleyiciler ise artık çok uzamıştı yorumları ile sosyal medyayı ikiye böldü. İşte dizinin bitişi hakkında detaylar. 

Neden Final Yapacak?

Uzun zamandır aynı projede yer alan yönetmen ve yapımcılar artık başka projelerde yer almak istemeleri dizinin final nedenleri arasında sunuldu. Artık oyuncuların değişimiyle de reyting sıralamalarında yükselemeyen dizi, televizyon hayatındaki ömrünün sonlarına yaklaştı. Bazı haberlere göre dizinin senaristleri Ahmet Yurdakul ve Türker İnanoğlu'nun üzerinde çalıştığı yeni senaryo Arka Sokaklar dizisinden daha fazla ses getireceği yönünde. Tüm bu haberler izleyiciyi üzerken yeni dizi haberi de heyecan yarattı. Arka Sokaklar'ın nasıl biteceği herkesin aklında soru işareti bıraktı. Son sezonda final kararı aldığı bilinen dizinin, son bölümüyle ekranlarda fırtınalar estireceğine kesin gözüyle bakılmaktadır. 

Roller Oyunculara Yapıştı! 

Dizide uzun süre rol alan oyuncular artık kendi isimlerden çok Arka Sokaklar dizisinde hayat verdikleri karakterlerin adıyla çağırılmaya başlandı. Oynadıkları roller ile adeta bütünleşen oyuncular uzun yılların yorgunluğunu yaşamakta. Arka Sokaklar dizisinden sonra başka projelerde yer alıp alınmayacağı bilinmeyen ünlü oyuncular bu konuda açıklama yapmasa da birçok teklif alacaklarına kesin gözüyle bakılıyor. 

Ali Bu Yüzden Mi Diziden Ayrıldı?

Final haberlerin duyulmasının ardından izleyicilerden Ali bu sebeple mi ayrıldı sorularına neden oldu. Finalin yaklaşmasıyla beraber daha birçok oyuncunun yavaş yavaş diziden ayrılması bekleniyor. Diziye veda eden isimlerden biri Arka Sokaklar dizisinin Ali rolünü alan Ali Akdoğan oldu. Herkesi gözyaşlarına boğan Ali'nin ölümü ardından diziden ayrılacak olan diğer isimler de seyirci tarafından oldukça merak edilmekte. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış