2 Aralık 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Kuzey Yıldızı Dizisinin Güzel Oyuncusu Yeni Dizi Çekiyor! Bakın Aslıhan Güner Hangi Projeye Başlıyor?

Kuzey Yıldızı Dizisinin Güzel Oyuncusu Yeni Dizi Çekiyor! Bakın Aslıhan Güner Hangi Projeye Başlıyor?

Kuzey Yıldızı dizisinin başrol oyuncularından Aslıhan Güner, dizinin bitmesinin ardından yeni projesiyle imajını değiştirdi. Kızıl saça veda eden başarılı oyuncu, yeni imajını kişisel Instagram hesabından hayranlarıyla paylaşarak yeni projesiyle ilgili güzel bir haber yayınladı.

Birkaç gün önce final yapan "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinin başrol oyuncularından Aslıhan Güner, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle büyük ilgi gördü. Sosyal medyada büyük ilgi gören ve Instagram'da 2,7 milyon takipçisi bulunan başarılı oyuncu, son halini hayranlarına gösterdi. Kızıl saçlarına veda etti. Başarılı oyuncunun bir süre Instagram hesabını kapatması ve hiçbir paylaşımda bulunmaması takipçilerini şaşırttı. Sosyal medyaya geri dönen ve Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya devam eden oyuncu, hayranlarına bir de sürpriz yaptı. Kızıl saçlarıyla büyük beğeni toplayan Aslıhan Güner, dizinin sonunda saçlarını siyaha boyadı. Yeni saç modelini sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu, takipçilerini şaşırttı.

Dizi Finale Çıkınca İstanbul'a Döndü

Ordu'da iki sezon geçiren ünlü isim, geçtiğimiz hafta Show TV'de ekrana gelen ve ekran macerasını noktalayan dizi bittikten sonra İstanbul'a döndü. Dizinin ekrana veda etmesinin ardından güzel oyuncunun yeni projesi açıklandı ve hayranları onun herhangi bir projede yer alıp almayacağını merak ediyor.

Uzak Şehir Masalı Dizinin Yıldızı Oldu

33 yaşındaki başarılı oyuncu, FOX TV ekranında başlayacak olan Uzak Bir Şehrin Hikayesi dizisinin yeni sezonunda başrol oynayacak. Yeni dizisinde Umay karakterine hayat verecek olan Aslıhan Güner'in kızıl saçlarına veda etmesi ve yeni imajıyla izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği Uzak Şehir Masalı dizisi Temmuz ayında Kars'ta çekimlerine başlayacak. Bu ünlü oyuncunun yeni dizisinde partnerinin kim olacağı belli değil.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış