3 Aralık 2021 15:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Neslihan Atagül'ün Şoförünün Neden Kadın Olduğu Ortaya Çıktı! Kadir Doğulu Erkek Şoförünü Atagülden Kıskanınca İşinden Etti!

Neslihan Atagül'ün Şoförünün Neden Kadın Olduğu Ortaya Çıktı! Kadir Doğulu Erkek Şoförünü Atagülden Kıskanınca İşinden Etti!

Sefirin Kızı dizisinde yer alan güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün kadın olan şoförü herkesi şaşırtınca nedeni kısa zamanda öğrenildi. Kadir Doğulu erkek şoföründen eşi Neslihan Atagül'ü kıskanınca olanlar oldu. Kıskançlık nedeni ise herkeste soğuk duş etkisi yarattı!

Tüm dünyada başarısı ve güzelliği ile tanınan ünlü oyuncu Neslihan Atagül en son Sefirin Kızı dizisiyle gönüllerde tahtını kurmuştu. Başarılı kariyeri ve harika oyunculuk performansıyla kendini tanıtan Neslihan Atagül ekranların en çok aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir. En son, Yılın En İyi Uluslararası  Kadın Oyuncusu' ödülünü alarak hepimizin gurur kaynağı olan güzel isim, Türk milletinin adını bir kez daha başka ülkelere duyurarak başarıyı yakalamıştır.

Güzelliği Göz Kamaştırdı

Neslihan Atagül ödül almak için gösterişli bir törene katılarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle giydiği derin dekolteli ışıltılı gece elbisesi herkes tarafından çok beğenilmişti. Sosyal medya üzerinden kraliçelere benzetilen ünlü oyuncunun tarzı herkese parmak ısırttı. Özel gecede giydiği ışıltılı elbiseni ise Neslihan Atagül'e özel yapılan bir tasarım olduğu öğrenildi. Dubai'de milletimizi gururlandıran Atagül son zamanlarda eşi olan bazı sorunları ile magazin dünyasında çok konuşulmaktadır.

Kıskanç Yüzünü Gösterdi

Eşi Kadir Doğulu'nun daha önce rol arkadaşı olan Serra Arıtürk'le olan ilişkisi çok fazla samimi bulunmuş hatta Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı dair iddia edilmişti. Bu iddialara karşı yanıt vermekte gecikmeyen Kadir Doğulu sosyal medya üzerinden eşinin fotoğrafını paylaşıp başarılar dilemişti. Neslihan Atagül ise bu mesaja kayıtsız kalmayarak aşk dolu sözlerle eşini ne kadar sevdiğinden bahsetmişti. Bu olaylardan sonra Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu cephesinden bir bomba daha patladı. Aşkın tarihi dizisinde Serra Arıtürk'le öpüşme sahneleri olan oyuncu Kadir Doğulu kıskanç olan yüzünü gösterdi.

İşten Çıkardı! 

Neslihan Atagül'ün şoförü kendisinin kişisel bazı işlerini yapması nedeniyle Kadir Doğulu çıldırdı ve eşinin şoförünün işine son verdi! Bu konuda anlaşmazlık yaşayan çift sonunda buna bir çözüm yolu buldu. Neslihan Atagül bu kıskançlık krizlerine çareyi eşine kadın şoför tutmakta buldu. Güzel oyuncu yeni kadın şoförüyle en son Nişantaşı'nda görüntülendi. Sorulara yanıt veren ünlü oyuncu Didem'le birlikte çalışıyoruz sözleriyle direksiyon başında olan kişinin şoförü olduğunu onayladı. Sonunda orta yolu bulan çift iki tarafı da memnun edecek bir karara vardı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış