3 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Teşkilat'da Şok Gelişme! Serdar Kurtuluyor Zehra Ölüyor! Zehra Kendi Elleriyle Sonunu Getirdi!

Teşkilat'da Şok Gelişme! Serdar Kurtuluyor Zehra Ölüyor! Zehra Kendi Elleriyle Sonunu Getirdi!

TRT1 kanalında yayınlanan Teşkilat dizisinden öyle bir haber geldi ki izleyicileri şok içinde bıraktı. Daha önce ölümden dönen Serdar'ı Zehra kurtarmıştı! Şimdi ise kendi sonunu mu hazırlıyor? İşte teşkilat dizisi hakkında tüm ayrıntılı bilgiler 5nhaber'de !

TRT1 ekranlarının pazar günleri yayınlanan Teşkilat dizisi herkesi ekran başına bağlıyor. Her bölümüyle heyecanlandıran dizi nefesleri kesmeye devam ediyor. Başrollerini Çağlar Ertuğrul Deniz Baysal Yurtcu Mesut Akusta Gürkan Uygun gibi ünlü oyuncuların paylaştığı dizi izlenme rekorları kırarken bazı film izleme platformlarında da en üst sırasını korumaya devam ediyor. Dizide yaşanan son gelişmeler seyirciyi merak içinde bırakırken Teşkilat dizisi hakkında ortaya çıkan bir bilgi herkesi derinden etkiledi. Serdar'ı kurtaran Zehra kendi elleriyle sonunu mu getirdi! İşte herkesi gözyaşlarına boğacak o haber! 

Serdar Ölümden Döndü

Teşkilat dizisinin 24. bölümünde bazı yaşanan olaylar Serdar'ın öldüğünü düşündürmüş ve seyirciyi bir hayli üzmüştü. Yıldırım'ın zihnini kontrol etmesinden dolayı zor duruma düşen Serdar, artık bu halden kurtulmak istemektedir. Yaşayacağı hayati risklere rağmen beynine çok tehlikeli olan bir işlem yaptırır. Bu ise Serdar'ın sonunun gelmesine neden olur ve kalbi durur. Zehra ise büyük bir çaba sarf ederek Serdar'ı yeniden hayata döndürmeyi başarır. İkili arasında geçen bazı konuşmalar aşk rüzgarlarının esintilerini izleyiciye hissettirirken, romantizmi dorukla taşır. ''Senin yaşaman lazım Serdar. Bizim için, ülkemiz için, benim için'' sözleri izleyenler arasında resmen bir slogana dönüşmektedir. Fakat bu mutluluk fazla uzun sürmeyecek. Serdar'ın hayatını kurtaran Zehra kendi elleriyle ölümüne neden olacak! 

Hayata Döndürmüştü

Serdar'ın tekrar hayata dönmesiyle birlikte derin bir nefes alan izleyiciler tehlike bitti sanırken, asıl olayların Serdar'ın iyileşmesiyle başlayacağını bilmiyordu. Aralarında aşk başlayan Serdar ve Zehra'nın bu hikayesinin yarım kalacağı düşünülüyor. Ortaya çıkan bazı bilgilere göre Serdar'ın bu kurtuluşu, Zehra'nın ölmesine neden olacak. Ölüm nedeni ise aşık olduğu ve hayatını kurtardığı kişi Serdar tarafından gerçekleştirileceği yönünde.

Neden Ayrılıyor?

Önümüzdeki bölümlerde senaryo gereği diziden ayrılacak olan Deniz Baysal Yurtçu sevenlerini üzecek. Daha önce Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Teşkilat dizisiyle oldukça beğeni toplamıştı. Önümüzdeki bölümlerde Teşkilat dizisinden ayrılacağı düşünülen oyuncu yeni projelerde yer alıp almayacağı konusunda ise herhangi bir açıklamada bulunmadı. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış