3 Aralık 2021 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Müge Anlı'nın Sağ Kolu Ortalığı Fena Karıştırdı! Sözleriyle Şok Etkisi Yarattı!

Müge Anlı'nın Sağ Kolu Ortalığı Fena Karıştırdı! Sözleriyle Şok Etkisi Yarattı!

ATV Ekranlarının en sevilen programlarından Müge Anlı ve Tatlı Sert'ten ayrılan isim şok etkisi yarattı. Bunları söyleyince herkes şaşırdı! Bu başarılı isim aylar sonra ilk kez konuşuldu ve sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Peki neler yaşandı?

Müge Anlı'da yaklaşık 13 yıldır çalışan psikolog Arif Verimli, aniden projeden ayrıldı. Müge Anlı ile Arif Verimli arasındaki tartışma iddiaları bomba gibi gündeme oturdu. Kısa bir süre önce TV8'de yayınlanan sabah programı 2. sayfaya katılan Arif Verimli, şok edici açıklamalarda bulundu. Birçok kişi Arif Verimli’nin Müge Anlı'yı nasıl kastettiğini yorumladı! Peki neler söyledi?

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan başarılı psikolog Arif Verimli, Müge Anlı'dan ayrıldığını belirterek, "Sevenlerim ve arkadaşlarım; 12 Şubat 2021 tarihi itibari ile 2008'den beri kendi isteğimle danışmanlığını yaptığım bu programdan ayrıldım. Müge Anlı ile Tatlı Sert istişare ederek öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a çok teşekkür ederim, her zaman saygı duyduğum ve sevdiğim tüm ATV çalışanlarına ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a teşekkür ederim. Ahlaki ve tıbbi sınırlarımı anlamak benim hayatımdır. Aşılmaz rotamdır, meslek ilkelerimdir. Buna yüksek hassasiyet göstermeye çalışmaktan yoruldum. Sonuçta sağlığımı kaybetmek istemiyorum. Kimseye darılmadım ve herkese içtenlikle söylüyorum. Saygılarımla.

Canlı Yayına Katıldı Ve Şok Edici Sözler Söyledi!

Tatlı Sert projesinde sevgilisi ve takip ettiği Müge Anlı ile uzun süre birlikte çalışan Arif Verimli, "Kardeşlerin varsa düşmanın yok deme" dedi. Birçok kişi bu sözlerin Müge Anlı'ya gönderme olduğunu söyledi.

Müge Anlı'nın ardından herhangi bir programa katılmayan Arif Verimli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış