4 Aralık 2021 15:36 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Yalnız Kurt Dizisinin Başrolünde Oktay Kaynarca Oynayacak! Yeni Polat Alemdar Kaynarca'mı Oluyor?

Yalnız Kurt Dizisinin Başrolünde Oktay Kaynarca Oynayacak! Yeni Polat Alemdar Kaynarca'mı Oluyor?

Osman Sınav'ın senaristi olduğu yeni dizi resmen televizyon dünyasını sallamaya hazırlanıyor. Özellikle dizinin başrol oyuncusu herkesi heyecanlandıracak! ATV ekranlarının yeni dizisi Yalnız Kurt, Oktay Kaynarca'nın oyunculuğu ile reytingleri alt üst etmeye geliyor!

ATV kanalında yayınlanacak olan yeni dizi Yalnız Kurt şimdiden televizyon ekranlarına damgasını vurmuş durumda. Dizinin en ilgi çeken özelliği ise daha önce Kurtlar Vadisi dizisinin senaristinin kaleminden çıkmış olması. Osman Sınav'ın imzasını taşıyan yeni dizi, yayınlanan ilk fragmanıyla daha şimdiden izlenme rekorları kırdı. Fragmanıyla heyecanı doruklara çıkaran Yalnız Kurt'un oyuncuları ve ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Dizinin yayınlanma tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi fakat ocak ayından itibaren ATV ekranlarında izleyiciye buluşması beklenmektedir. İşte dizi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için tüm önemli ayrıntılar...

Dizinin Konusu 

Yalnız Kurt dizisi Golyat'a karşı edilen mücadeleleri anlatırken aynı zamanda Ülkemizde daha önce yaşanan darbe, cinayet ve terör olaylarını anlatacak. Golyat ise M.Ö 11 yy sonlarında yaşadığı düşünülen, Kuran ve Eski Ahit'te geçen dev bir savaşçıdır. Kuran'da Bakara suresinde geçen Golyat'ın, daha önce Davud Peygamber tarafından öldürüldüğü düşünülmektedir. Dizide ise Golyat bir küresel devletin ismi olarak geçtiği biliniyor. Bu güçlü küreselcilere karşı verilen mücadeleyi konu alan dizi çok yakında ATV ekranlarında yayınlanacak. 

Oyuncuları Kimler? 

Dizinin fragmanıyla birlikte en çok merak edilenlerden biri dizide rol alacak oyuncular oldu. Şuan için oyuncular arasında Hasan Deniz Yaran Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin, Gökhan Soylu, Deniz Evin, Cihan Ünal ve Yaprak Medine gibi isimlerin olacağı biliniyor. Ayrıca EDHO dizisinde başrol oyuncularından olan Oktay Kaynarca'nın olması, dizi hakkında daha fazla merak uyanmasına neden oldu. 

Oktay Kaynarca Da Var!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde en sevilen oyuncu Oktay Kaynarca dizinin erken bitmesi nedeniyle herhangi bir projede yer almıyordu. Dizi biter bitmez Yalnız Kurt'tan teklif alan oyuncu senaryoyu okuduktan sonra diziyi onayladı. Oktay Kaynarca'nın hayranları ise bu duruma çok sevindi. EDHO dizisinde olduğu gibi yine ATV kanalında devam edecek olan ünlü oyuncu yeni başlayan dizi Yalnız Kurt ile çok sevilecek. Oyuncu Oktay Kaynarca'nın yeni dizide başrol olarak yer alması beklenmekte. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış