3 Aralık 2021 21:50 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Didem Arslan'la Vazgeçme Programındaki Sansür Herkesi Güldürdü! Daha Önce Böylesini Görmediniz!

Didem Arslan'la Vazgeçme Programındaki Sansür Herkesi Güldürdü! Daha Önce Böylesini Görmediniz!

Didem Arslan'ın sunduğu Didem Arslan'la Vazgeçme programı sosyal medyanın diline düştü. Uyguladıkları akıl almaz sansür yöntemleri herkesi güldürdü. Daha önce böylesini görmediniz! İşte herkesin dalga geçtiği o tanık gizleme uygulaması!

Show TV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programı Didem Arslan'la Vazgeçme, kayıp ve cinayet gibi vakalara ışık tutmaktadır. Sunucu Didem Arslan'ın olduğu program en çok konuşulan gündüz kuşağı programları arasında yer almaktadır. Genelde yaşanan acı olaylar ile ses getiren Didem Arslan'la Vazgeçme, bu kez herkesi güldürmesiyle haber oldu. Sahte gelin olduğu iddia edilen Meryem hakkında gelen gizli tanığa yapılan akıl almaz sansür Didem Arslan'la Vazgeçme programının bütün ciddiyetini kaybetmesine neden oldu. Sosyal medyanın diline düşen bu olay herkes tarafından eleştiri almaya devam ediyor! 

Meryem'in Yaşadıkları Ele Alınmıştı!

Meryem'in yaşadığı olayları ele alan gündüz kuşağı programında, büyük şok yaşandı. Meryem'in bazı iddiaları Türkiye'yi resmen derinden sarstı. Sahte gelin olduğu ve birçok kişiyi evlenme vaadi ile kandırıp paralarını aldığı iddia edilen Meryem, kan donduran ifadelerde bulundu. Babası tarafından istismar yaşadığı ve bebeğini aldırdığını söyleyerek herkesi ayağa kaldırdı. Yaşanan acı olaylar nedeniyle herkes gözyaşlarına boğulurken stüdyoda yaşanan bir olay izleyenleri gülümsetti. 

Gizli Tanık Sansürü Şok Etti

Didem Arslan'la Vazgeçme Programına canlı yayında katılan gizli tanık konuşma yapmak üzere ekrana çıktı. Fakat gizli tanığın enteresan bir şekilde gizlenmesi tepkilere yol açarken aynı zamanda güldürdü. Başına desenli çorap geçirilen tanığa aynı zamanda siyah çerçeveli güneş gözlükleri de takılmıştı. Üstelik gizli tanığının ağzının da kapalı olması izleyenleri şok etti. Desenli çorap ile sansür uygulaması garipsenirken, sosyal medya kullanıcıları bu durum hakkında dalga geçmeye başladı. 

İşte O Anlar!

Tanınmaması için sansür uygulaması yapılan gizli tanık hakkında bazı yapılan yorumlar arasında en dikkat çekenleri ise kışlık çorap takmışlar, benim çoraplarımı almışlar gibi yorumlar oldu. Türk televizyonlarında gizli tanıklara uygulanan genel sansür sırtlarını kameraya dönük olarak konuşmak olurken, neden bu şekilde bir gizleme çalışması yapıldığı ise herkesin aklında soru işaretleri oluşturdu. İlk kez böyle bir sanık gizleme uygulamasında bulunan Didem Arslan'la Vazgeçme büyük eleştirilerin de hedefinde yer aldı. İşte herkesi şaşkına çeviren aynı zamanda gülümseten sansürleme çalışması! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış