3 Aralık 2021 09:27 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

MasterChef'te Eleme Adayları Belli Oldu! Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef'te Eleme Adayları Belli Oldu! Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi haline gelen Masterchef yarışması yayın hayatına yeni sezonuyla devam ediyor. Her hafta bir kişinin elenmesiyle birlikte finale doğru ilerleyen yarışmada geçtiğimiz gün dokunulmazlık oyunu oynandı. 126. bölümde oynanan takım oyununda yöresel lezzetler yer aldı. Konukların seçimi ile oyunun kazananı yani dokunulmazlık sahibi belirlendi.

TV8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Masterchef yarışma programı Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna sunuculuğunda kaldığı yerden devam ediyor. Masterchef Türkiye'de mavi ve kırmızı olmak üzere iki takım oluşturularak kıyasıya rekabet söz konusu oluyor. Geçtiğimiz gün ise bu iki takım dokunulmazlık oyunu için bir araya geldiler. 2 Aralık Perşembe günü Masterchef yarışma programı bu kez Alanya'da dokunulmazlık mücadelesine katıldı.

Özel misafirlerin tadımı sonrasında ise dokunulmazlık sahibi olan yarışmacı nihayet belirlendi. Kaybeden takım ise kendi içerisinde bireysel dokunulmazlık oynayarak 5. ve 6. eleme adayını belirlemiş oldu.

Masterchef'in dokunulmazlık mücaledesinde vermiş olduğu menüde gülüklü çorbası, balık mançuru, bakla pilavı, kuru patlıcan taratoru ve öksüz helvası yer alıyordu. Tüm menü için yarışmacılara sadece 1 saatlik bir süre verildi. Yarışmacılar ise yemeklerin lezzeti için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Süre bitiminde ise konuklar yemekleri bir bir tadarak oy kullandılar. Oy sonucunda ise mavi takım ilk üç yemeği aynı skor ile 5-2 kazanarak 3. dokunulmazlığı kazanmayı başardı.

Masterchef yarışmasında ise dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları siyah önlükleri giyerek bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak üzere sahneye çıktı. Masterchef programında yapılan sıfır atık projesi ile birlikte oyunlardan kalan fazla malzemeleri kullanarak yeni bir şey yapılması istendi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Dilara oldu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış