3 Aralık 2021 13:15 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

"Bundan Sonra Dikkat Etsin" Diyen Bahçeli'ye Mansur Yavaş'tan Cevap Geldi! Şok İfadeler!

"Bundan Sonra Dikkat Etsin" Diyen Bahçeli'ye Mansur Yavaş'tan Cevap Geldi! Şok İfadeler!

Son zamanlarda sık sık kendisi hakkında sert açıklamalarda bulunulan Mansur Yavaş bu olaya "dur" dedi. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere diğer üyelerin sürekli olarak sert açıklamalar yapması üzerine Mansur Yavaş daha fazla sessiz kalamadı. İşte tüm detaylar...

Son zamanlarda MHP ile Mansur Yavaş arasındaki gerginliği Gazeteci Murat Yetkin değerlendirmek adına kaleme aldı. Tartışma için değerlendirmede bulunan Gazeteci Murat Yetkin, "MHP belli ki 25 yıl sonra Ankara Belediyesini yeniden CHP’ye getiren Mansur Yavaş’ın ülkücü tabanı etkileme potansiyelinden rahatsız” sözlerine yer verdi.

Daha sonrasında sözlerine devam ederek, "Bahçeli, Yavaş’ı elini MHP tabanına atmakla suçluyor. Acaba seçim yasasında yüzde 10 barajının düşürülmesini isteyen Bahçeli’nin Yavaş’a dair bir tehdit algısı mı var?” sorusunu gündeme taşıdı. Mansur Yavaş'tan gelen yanıt ise,

"Niye tehdit algısı olsun? Zamanında Melih Gökçek’i başka partilerin işlerine karışmakla içini karıştırmaya çalışmakla suçlayan benim. Böyle bir şeye kalkışmam.

-Türkeş’i anma toplantısı gerekçe gösterildi.

"O toplantıyla benim hiçbir ilgim yok. Olsa söylerim, saklamam. Belediyede her görüşten insan çalışıyor, çoğunluğu da hâlâ AK Parti döneminden. Kaldı ki o toplantıya katılanlara baktığımızda önemli kısmının artık 70-80 yaşına gelmiş, siyasetten elini çekmiş kişiler olduğunu görüyoruz"

-Neye bağlıyorsunuz o zaman?

“Bizi vatandaşın gözünde itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, mesele bu. Bakın şunu açık söyleyeyim. Benim ne MHP ne de bir başka partiyle bir ilgim var. Ben yerimden memnunum. Ankara’ya hizmet etmeye çalışıyorum. Göreve geldiğimden bu yana, 2,5 yıldır siyasi tartışmalardan, siyasi demeçlerden uzak duruyorum. Halkın desteğini engellemek istiyorlar. Gündem saptırma çabası olarak görüyorum” şeklinde oldu.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış