3 Aralık 2021 11:59 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Yargı Dizisinin Ilgaz'ı Alkolü Fazla Kaçırdı! Kaan Urgancıoğlu Muhabirlerin Üzerine Yürüdü!

Yargı Dizisinin Ilgaz'ı Alkolü Fazla Kaçırdı! Kaan Urgancıoğlu Muhabirlerin Üzerine Yürüdü!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi haline gelen Yargı dizisi yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Tüm hızıyla devam eden dizi her geçen gün ününe ün katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün alkollü mekan çıkışında yakalanan Yargı dizisinin Ilgaz'ı, Kaan Urgancıoğlu muhabirler ile sohbet etmek istemedi. İşte tüm detaylar...

Kanal D ekranlarının sevilen Yargı dizisinin yıldız oyuncusu Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz gün alkollü mekan çıkışında kameralara yakalandı. Menajeriyle birlikte yemek yiyen başarılı oyuncu yemek esnasında alkol tükettiği öğrenildi. Mekan çıkışında ise kendisini karşılayan basın mensuplarına sert tepki gösterdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programında yapılan bir habere göre yanına gelen muhabirlerden rahatsız olan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, "Arkadaşlar gecenin bu saatinde konuşmayacağım. 2 saattir bizi beklediğinizi biliyorum. Alkol kullandım, sizinle de konuşmayacağım. Menajerlerimle birlikte yemek yemeğe geldim. Teşekkür ediyorum. Bir şey soracaksan da sabah sorarsın. Bu saatte hiçbir şey soramazsın bana" sözlerine yer verdi.

Sert sözler üzerine giderek gerilen ortam sonucunda menajerler araya girerek sakinliği sağlamaya çalıştı. Sinir küpüne dönen Urgancıoğlu görüntü alan kamerayı tutunca araya menajerler girdi. Soru soran muhabirin adını ve çalıştığı kurumun ismini alan Kaan Urgancıoğlu olay yerinden söz etmeden ayrıldı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış