4 Aralık 2021 13:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Özge Özpirinçci'ye 'Pasaklı' Yorumu! Yeni Anne Olan Oyuncu Son Fotoğrafıyla Olay Oldu!

Özge Özpirinçci'ye 'Pasaklı' Yorumu! Yeni Anne Olan Oyuncu Son Fotoğrafıyla Olay Oldu!

Yeni anne olan Özge Özpirinçci bebeğine kavuşmasından sonra sosyal medya adresinden sevenleri ile bir fotoğraf paylaşımında bulundu. Oyuncuya gelen yorumlar ise genelde negatif eleştiriler oldu. Pasaklı olduğu söylenen Özge Özpirinçci ise paylaşım yaptığına yapacağına pişman oldu!

Oyuncu Burak Yamantürk'le evli olan güzel oyuncu Özge Özpirinçci en son hamile haliyle ekranlara yansımıştı. Eşiyle beraber kısa bir röportaj veren oyuncu doğacak çocuklarının ismi konusunda kararsız kaldıklarını dile getirmişlerdi. Güzel oyuncu ise bebeğinin isminin Üzüm olmasını istediğini fakat eşinin bu isime karşı çıktığını söylemişti. Seçtiği adla çok konuşulan Özge Özpirinçci sosyal medyanın da diline düşmüştü.

Pozlar Vermişti! 

Bu röportajdan kısa süre sonra, ünlü oyuncu çok yakın arkadaşı olan Berrak Tüzünataç ile beraber, sahilde hamilelik çekimleri yapmıştı. Özge Özpirinçci karnı burnunda pozlar vererek herkesin içini ısıtmıştı. Birkaç gün önce herkese doğum haberi veren oyuncu Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk'le beraber bebek sevincini yaşadı. Daha ilk bebekleri olan çiftin, kızlarına vermiş olduğu isim ise merak konusu oldu. Daha sonra kızlarının isminin mercan olmasına karar verdiklerini açıklamışlardı. Doğumdan sonra hem bebek hem de Özge Özpirinçci'nin sağlık durumunun nasıl olduğu sorulurken, eşi Burak Yamantürk'ten güzel haberler geldi.

Pasaklı Yorumu! 

Doğumdan sonra sevenleriyle fotoğraf paylaşımında bulunan taze anne Özge Özpirinçci resmen pişmanlık yaşadı. Öyle yorumlar aldı ki kendi bile inanamadı. Takipçileri bu fotoğrafa bakarak ünlü oyuncunun pasaklı olduğunu öne sürdüler. Saçını taramadığı, güzel giyinmediği aynı zamanda karnı hala şiş olduğu eleştirileri aldı. Hamilelik yaşamaya başladıktan sonra uzun ve kıvırcık olan saçlarını kısa kestiren güzel oyuncu bu haliyle de beğenilmeyerek negatif yorumlarınhedefi haline gelmişti. Genel olarak sade ve doğal olayı seven hatta saçını bile boyamayan Özge Özpirinçci, sırf bu nedenden dolayı, Kadın dizisinde olay yaşamıştı. Dizi setinde çalışanlar Özge Özpirinçci'nin saçının beyaz kısmını boyatmayı kabul etmemesi üzerine sprey boya kullanarak kapatmışlardı. Doğallığı ile sevilen oyuncu Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat vererek izlenme rekorları kırmıştı. Tekrar oyunculuk kariyerine devam edip etmeyeceği tartışılırken, ünlü oyuncu kızı Mercan'a bakmak istediğini ve sete uzun süre ara vereceğini söylemişti. Özge Özpirinçci'nin tekrar oyunculuğa dönüp dönmeyeceği ise bu süre zarfında değişecek gibi görünüyor. İşte ünlü oyuncunun çok konuşulan lohusa pozu! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış