4 Aralık 2021 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Demet Özdemir'in İçinden Canavar Çıktı! Programda Öyle Bir Küfür Etti Ki Sunucu Bile Yaratıcılığını Tebrik Etti!

Demet Özdemir'in İçinden Canavar Çıktı! Programda Öyle Bir Küfür Etti Ki Sunucu Bile Yaratıcılığını Tebrik Etti!

Oyuncu Demet Özdemir, İbrahim Selim'in programında en sevdiği küfürüm bu dedi sunucu bile şok etkisinden çıkamadı. Öyle bir söz söyledi ki duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte Demet Özdemir'in olay yaratan durumu ile ilgili haberin tüm detayları!

Genellikle yaz dizilerinde gördüğümüz oyuncu Demet Özdemir dizileriyle oldukça ün kazandı. Hatta sadece Türkiye'de değil tüm dünya tarafından tanınan isimler haline geldi. Demet Özdemir Youtube'da katıldığı İbrahim Selim'in programında ettiği küfürle olay yarattı. Herkesi şok içinde bırakan oyuncu en sevdiğim küfür bu diyerek bir kez daha izleyenleri şaşkına uğrattı.

Hangi Projelerde Yer Aldı!

Daha önce Erkenci Kuş, No:309, Çilek kokusu gibi birçok dizide başrol olarak oyunculuk yaptı. Fakat rol aldığı dizilerden en çok izlenen ve konuşulanı Doğduğun Ev Kaderindir oldu. Romantik komedi türünde oyunculuk yapan Demet Özdemir ilk kez dram türünde bir diziye imza attı. En son dijital film izleme platformu olan Netflix'te bir projeye hazırlanan güzel oyuncu filmin isminin Aşk Taktikleri olduğunu açıklamıştı. Filmde Demet Özdemir'in partneri kim olduğu konusu merak edilirken, bu oyuncunun Şükrü Özyıldız olduğu ortaya çıkmıştı. Henüz Netflix'te izlenme aşamasına gelmeyen dizi yakın bir zamanda izleyicileri ile buluşması bekleniyor.  Oyunculuk dışında dansla ilgilenen Demet Özdemir, dansa merakının ablasında geldiğini ve 15 yaşında dans etmeye başladığını açıkladı. Güzel oyuncu sosyal medya üzerinden de sık sık dans videolarını paylaşarak nefesleri kesmeye ediyor. 

Oğuzhan Koç'la Beraber

Başarı kadar aşk hayatı hakkında da oldukça konuşulan başarı kadın oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç'la birliktelik yaşıyor. En son ayrıldıkları haberi duyulan çift, bu konuda sosyal medya üzerinden aşk dolu bir paylaşımda bulunarak yalanlamışlardı. Dolu dizgin aşklarına devam çift sık sık el ele kameralara poz vermeyi de unutmuyorlar. Geçtiğimiz günlerde bir gösteriye giden ikili yine el ele mekandan ayrılmıştı.

Demet Özdemir Küfür Etti

Youtube üzerinden yayınlanan İbrahim Selim'in Bu Gece bir programına konuk olan Demet Özdemir samimi ve içten halleriyle çok sevildi. Sunucu İbrahim Selim'in oyuncu Demet Özdemir'e en sevdiği küfrü sorması ise olay yarattı. Anında küfrü basan güzel oyuncu, sunucu ve seyircileri şok içinde bıraktı. S..kik küfrüyle olay olan oyuncu Özdemir, tek kelimeyle dolu dolu küfür etmeyi daha çok seviyorum dedi. Daha sonra utanan Demet Özdemir  nasıl yani kimse küfür etmiyor mu diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış