4 Aralık 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

A101 Aktüel Bomba Gibi Yayınlandı! Birçok Ürün 5TL Altında Satılacak

A101 Aktüel Bomba Gibi Yayınlandı! Birçok Ürün 5TL Altında Satılacak

A101 market zincirleri bu hafta da büyük ilgi yakaladı! Aktüel ürünleri ile son zamanlarda oldukça dikkat çeken A101 market zincilerinin 2 aralık perşembe günü kataloğu haberin devamında...

A101 bu haftaki aktüel ürünleri ile yine gündeme bomba gibi düştü! Birçok ürünü 5 TL altında satışa sunan A101 marketleri; insanların kapılarda sıra olmasına sebebiyet vermeye başladı.

Her hafta yeni birçok aktüel ürünlerle karşımıza gelen A101 zincir marketleri; bu haftada bomba gibi gündeme oturdu! Kışa hazırlık kampanyası altında balıkçı bay berelerden bayan aksesuarlı berelere, eldivenlerden boyunluklara kadar bir çok ürünü bu hafta aktüel olarak getiren A101 market zincirlerinin kataloğu bu hafta sıklıkla paylaşılan görseller arasında yer aldı. Birçok müşterinin merakla takip ettiği A101 aktüel ürünler; İndirimli fiyat skalası İle de müşterinin gönlünü fet etmeye devam ediyor. “Aldın aldın” kampanyası adı altında getirdiği aktüel ürünler ile dikkatleri toplamaya başaran 101 market zincirleri; uygun ve indirimli fiyat skalası ile de müşteri kaybı yaşamıyor.

Son dönemler içerisinde elektronik cihazları da sıklıkla getirmeye başlayan A101 market zincirleri; piyasanın yanı sıra daha uygun fiyatlı elektrik ürünleri sunmaya devam ediyor. Televizyondan telefona, buzdolabından çamaşır makinesine kadar bir çok ürünü satan ve ücretsiz bir şekilde teslimat / kurulum sunan A101 zincir marketlere müşterilerin dikkatini çekmekten geri kalmıyor.

Son zamanlarda internet üzerinde sıklıkta aratılan; “Bu hafta A101 kataloğunda neler ?var sorusunun cevapları işte haberimizde sizinle! 2 Aralık Perşembe günü A101 market zincirlerine, aktüel olarak getirilen ürünleri ele aldığımız haberimizde; sizler için broşürleri yayınladık.

 

A101 2 Aralık Kataloğunda Yer Alanlar


2 Aralık perşembe günü aktüel ürünlerinin kataloğunu yayınlayan A101 market zincirlerinde bu hafta yine yok yok! Her hafta aktüel ürün kapsamında yeni ve farklı ürünler bulabileceğiniz A101 zincir marketlerinde bu hafta spordan mobilyaya, elektronikten mutfak eşyalarına, kışlık bay bayan bereleri ve atkı ihtiyaçlarından katlanabilir yaylı yatağa kadar bir çok ürün bu hafta A101 marketlerinde sizlerle.

 

Geç kalmadan sizlerde en yakın A101 market zincirinin uğrayabilir; katalogda yayınladığımız ürünlere yakından bakabilirsiniz. 5 TL altı sunulan aktüel ürünlere de bakmayı unutmayın!

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış