4 Aralık 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Esra Erol'da Mide Bulandıran Olay! Ah Be Kızım Nasıl Yaptın Bunu

Esra Erol'da Mide Bulandıran Olay! Ah Be Kızım Nasıl Yaptın Bunu

Esra Erol'da akıl olmaz bir olay daha! Atv ekranlarında ekrana gelen Esra Erol'da şok edici bir olay daha yaşandı. Kızın yaşadıkları yürek burktu...İşte o haberin detayları!

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da akıl almaz bir olay daha yaşandı! İki çocuklu ve imam nikahlı evli olan bir adama kaçan Fatma’nın olayı tüm izleyicileri şaşırttı.

 

19 yaşında zihinsel engelli bulunan Fatma iki çocuklu ve imam nikahlı evli olan bir adamın yanına kaçmıştı. Program esnasında ailesinin yanında dönen Fatma tekrardan aynı adamın yanına kaçtı. Ahmet isimli şahısa tekrardan kaçan Fatma’nın son durumu stüdyodakileri ve izleyici kitlesini hüzüne boğdu.

Atv ekranlarında gündüz programı olarak yayınlanan Esra Erol’da akıl almaz bir olay daha yaşandı! Melahat Oruç’un programa katılmasıyla sır perdesi aralandı. Melahat Oruç; 19 yaşında %50 zihinsel engelli bulunan Fatma Oruç’un iki çocuklu ve imam nikahlı Ahmet’in yanına kaçtığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım istedi. Canlı yayına bağlanan Fatma Oruç; Ahmet ile nikahlandığını söyleyerek ailesinin yanına dönmek istemediğini dile getirdi. Daha sonradan fikri değişen Fatma oruç annesi ile evine geri döndü. Ailesi ile beraber bir süre yaşayan Fatma oruç tekrardan evden kaçarak ortadan kayboldu.

Saçlarını 0 Numaraya Kazıttı

Aile evine döndükten bir süre sonra tekrardan kaçan Fatma’nın son durumu Esra Erol‘u ve izleyici kitlesini hüzüne boğdu. Ailesinin yanından kaçarak ortadan kaybolan Fatma’nın tekrardan Ahmet’in yanına döndüğü öğrenildi. Fatma’nın son halini gören Esra Erol ve izleyiciler ekranda şaşkınlığını gizleyemediler.

Fatma’nın Son Hali Herkesi Hüzüne Boğdu

Yaşanan son durumdan sonra açıklama yapan Esra Erol; “Fatma’yı ikna ederek ailesiyle birlikte eve gönderdik. Bu durum gerçekten bizler için mutlu bir sondu. Ancak Fatma ailesinin evinde duramayıp ilk etapta aile sığınma evine gidiyor. Aile sığınma evinden de çıkarak tekrardan Ahmet’in yanına dönüyor. Fatma’yla görüştüğümüz zaman durumu gerçekten çok kötüydü. Ahmet’in yanına kaçtığı zaman Fatma’nın saçlarını sıfıra kazımışlar. Şimdi şükürler olsun ki Fatma ailesiyle beraber evine döndü.” sözlerini dile getirdi.

Aile evine dönen Fatma’nın şu anda toparlamaya çalıştığı ve yaşadığı olayları kabullenmeye çalıştığı söylentiler arasında.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış