5 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Mahmut Tuncer'in Kızı Roma'yı Bile Yaktırır! Öyle Pozlar Verdi Ki Her Yer Alev Aldı! Hiç Babasına Çekmemiş!

Mahmut Tuncer'in Kızı Roma'yı Bile Yaktırır! Öyle Pozlar Verdi Ki Her Yer Alev Aldı! Hiç Babasına Çekmemiş!

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer pozlarıyla en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Öyle cesur pozlar paylaştı ki herkes mest oldu. Gizem Tuncer'i görenler babası Mahmut Tuncer'e hiç benzetmedi. İşte ünlü şarkıcının kızından harika pozlar!

Halay deyince akıllara gelen ilk isim şüphesiz Mahmut Tuncer'dir. Hatta bir dönem Youtube üzerinden halay dersleri bile veren usta şarkıcı sesi ve pozitif enerjisiyle herkesi neşelendiren bir sanatçıdır. Mahmut Tuncer'in Gizem ve Pınar adında iki kızı vardır. Kızlarından Gizem kendisi gibi sanatçıdır. Babasının yolundan giden Gizem Tuncer birçok şarkı yaparak sesiyle çok beğenilmişti. Pop türünde şarkı yapmayı tercih eden Gizem Tuncer verdiği kilolar ile tüm gözleri üzerine çevirmişti. Şimdi şarkıcılık yapan güzel isim verdiği pozlarla tekrar magazin gündemine bomba gibi düştü! 

40 Kilo Vermişti! 

Babasının  yeme problemi olmasında dolayı çok üzüntü yaşadığını dile getiren şarkıcı Gizem Tuncer hemen hızlı bir şekilde işe koyularak kilo vermek için gerekli atmaya hazırlandı. Tam 90 kilo olan şarkıcı 50 kiloya kadar inince kimse tanıyamadı. Aynı zamanda sporda yapan Gizem Tuncer fiziği ile rakiplerini geride bıraktı. Bu süreç içinde çok zor zamanlar yaşayan güzel şarkıcı büyük bir azimle mücadele ederek sonunda hedeflediği kiloya vardı.

Babası Gibi Şarkıcı Oldu! 

Gizem Tuncer dış görünümünü değiştirdikten sonra  Tabu, Ayrılık Zamanı, Aşk Uykusu gibi şarkılarıyla gündeme gelmeye başladı. Sesi babası kadar güzel olduğu yorumlarını alan şarkıcı en büyük desteği ise babası Mahmut Tuncer'den gördüğünü söyledi . Gizem Tuncer Youtube üzerinden izlenme rekoru kıran şarkılarına bir yenisini eklemek için hazırlıklarını sürdürmektedir. Şuan için şarkıcılık kariyerinde ilerleyen Gizem Tuncer daha sonra teklif gelirse oyunculukta yapmak istediğini belirtmişti. 

İşte O Pozlar

Kilo verdikten sonra yeni imajını yayınlayan şarkıcı Gizem Tuncer çok beğenildi. Özellikle son zamanlarda sosyal medya üzerinden yayınladığı cesur pozlarıyla adeta odak noktası oldu. Sosyal medyada paylaştığı pozlarla beğeni alırken bazı kişiler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Özellikle babası Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'i takip ediyor olması babandan utanmalısın sözlerine neden oldu. Gizem Tuncer'in verdiği kilolar nedeniyle uğradığı değişim birçok kadının ilham kaynağı haline geldi. Gizem Tuncer'in çok fazla değişmesinin nedenini estetik ameliyatları olduğunu da öne sürenlerde vardı. İşte Gizem Tuncer'in o pozları! 

Etiketler

Asayiş  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış