6 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

İki Ödül Alan Müge Anlı'ya Şok Darbe! Takipçileri Ödülün Asıl Sahibi Esra Erol Dedi! Ünlü Sunucu Gözyaşlarını Tutamadı!

İki Ödül Alan Müge Anlı'ya Şok Darbe! Takipçileri Ödülün Asıl Sahibi Esra Erol Dedi! Ünlü Sunucu Gözyaşlarını Tutamadı!

Altın kelebek ödülü sahibi olan Müge Anlı hayranlarını sevince boğdu. Fakat sunucu Müge Anlı'nın bu sevinci uzun sürmedi. Öyle yorumlar aldı ki resmen ödül sahibi olduğu için linç edildi! İşte sunucu Müge Anlı'nın yaşadığı zor anlar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sunucusu Müge Anlı uzun zamandır TV sunuculuğu yapmaktadır. Gündüz kuşağı programı ile herkesin gönlünü kazanan güzel sunucu aynı zamanda ihtiyaç sahibi çocuklara da yardım eli uzatmasıyla da tanınmaktadır. Bu konuyla ilgili sık sık projeler düzenleyerek çocuklara oyuncak ve ihtiyaç ürünleri yollamaktadır. Kayıp, cinayet gibi vakalarla uğraşan Müge Anlı yardımsever kişiliğiyle de gönüllere taht kurmuştur. Her kitleden izleyiciye sahip olması nedeniyle mesleğini en iyi yere taşımıştır. Gündüz kuşağı denildiğinde akıllara ilk gelen isim olan Müge Anlı geçmişten günümüze birçok ödülünde sahibi olmuştur.

Müge Anlı'nın Daha Önce Aldığı Ödüller! 

2018 ve 2020 senesinde en iyi en iyi kadın sunucu ödülüne laik görülmüştür. İstikrarlı bir şekilde kariyerinde başarı merdivenlerini tırmanarak tekrar ödül almaya hak kazanmıştır. Bu sene 47. olan Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulurken bu kişilerden biri de sunucu Müge Anlı olmuştur. İki sene boyunca üst üste en iyi gündüz kuşağı ve kadın sunucu ödülü alarak sevenlerini gururlandırmıştır. Müge Anlı'nın ödül alması bazı hayranlarını sevince boğarken bazı kişileri de üzmüştür.

Müge Anlı'ya Esra Erol Yorumu

Bu sevinçli anını sosyal medyasında paylaşan oyuncu zor anlar yaşadı. Öyle yorumlar yapıldı ki Müge Anlı keşke ödülü almasaydım dedi. Yapılan eleştiriler arasında Anlı'yı üzen yorum ödülü asıl hak eden kişinin Esra Erol olduğu sözleriydi. Sunucu Esra Erol ise daha önce Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreninde en iyi gündüz kuşağı programı ödülüne sahip olmuştu. Bu sene sunucunun Altın Kelebek Alamaması tartışmalara yol açtı.

Herkesi Duygulandıran Sözler! 

Müge Anlı : ''Ben bu yola bir avuç insanla çıktım. Milyonlarca kahraman benimle beraber yol aldı. Kayıpları bulduk. Gözü yaşlı insanlarını yaşını dindirdik. Yetmedi iyilikle de yarıştık. Arıkanlı kadınlara kasaba inşa edip, aş evleri açtık.'' sözleriyle ödülü neden hakkettiğini ve bu konuda ne kadar büyük bir çaba içerisinde olduğunu anlattı. Bu sözlerden sonra gözleri dolan dinleyiciler sunucu Müge Anlı'yı ayakta alkışladı. Duygusal anlar yaşayan güzel sunucu konuşmadan sonra mutluluk gözyaşları döktü. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış