6 Aralık 2021 13:20 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından 6 Aralık Hava Durumu Tahmini Duyuruldu! Kar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından 6 Aralık Hava Durumu Tahmini Duyuruldu! Kar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 6 Aralık tarihine ilişkin hava durumu tahminleri duyuruldu. Pazartesi günü için yayınlanan hava durumu tahminine göre Akdeniz ve Ege Bölgeleri çevresinde aşırı yağış bekleniyor. Doğu ve Karadeniz'de ise kar yağışları beklendiği bildirildi. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 6 Aralık hava durumu tahminlerine göre, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun Batısı, Akdeniz Bölgesi ve Batı Karadeniz kesimlerinde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışların en etkili olacağı yerler ise Edirne ve Kırklareli olarak biliniyor.

Meteoroloji Ege ve Akdeniz'i uyarıyor!

Ege ve Akdeniz kesimleri Özdemirci tarafından uyarıldı. Ege ve Akdeniz sakinlerine sel uyarısı, "İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde salı günü için aşırı yağışlar görünebilir. Sel beklentimiz var. Vatandaşlarımız sele karşı dikkatli olsunlar" ifadeleriyle yapıldı.

Yapılan açıklamalara göre sıcaklıklarda büyük bir düşüş yaşanacağı tahminler arasında yer alırken Ankara ve İstanbul çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İzmir'de perşembe günü ise yağış bekleniyor. Çarşamba günü itibariyle ise Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Karadeniz kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

Kar Geliyor!

Meteoroloji yapmış olduğu hava tahminlerine göre çarşamba günü birçok ilde kar yağışı uyarısında bulunuyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre Erzincan, Gümüşhane, Bingöl, Bayburt, Erzurum, Hakkari, Muş, Bitlis, Ardahan, Van, Ağrı, Kars'ta kar yağışı bekleniyor.

Perşembe günü ise kar yağışı beklenen iller şöyle; Kars, Gümüşhane, Ardahan, Erzincan, Van, Bayburt, Erzurum, Muş, Ağrı, Bitlis, Hakkari, Iğdır.

Hava sıcaklığı, perşembe gününden sonra önce batı sonra diğer bölgelerde mevsim normallerinin üstüne çıkacak.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış