12 Aralık 2021 09:22 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Bu Saç Modelleri En Az 10 Yaş Genç Gösteriyor! İşte 10 Yaş Genç Gösteren Saç Modelleri Burada

Bu Saç Modelleri En Az 10 Yaş Genç Gösteriyor! İşte 10 Yaş Genç Gösteren Saç Modelleri Burada

Bu sene en az 10 yaş genç gösterecek saç modelleri gündemde! Bu saç modelleri ile gençliğinize gençlik katacaksınız. Birbirinden farklı ve yeni saç modellerini denemek için bir adım atmanız yeterli!

Bu saç modelleri gençliğinize gençlik; güzelliğinize güzellik katacak. Yeni yıl yaklaşırken yeni saç modelleri trend oldu. Her sene muhakkak birkaç modelin değişiklik gösterdiği saç modellerinde yeni trendler kuaförler tarafından duyuruldu. İşte sizleri 10 yaş daha genç gösterecek saç modelleri!

Kahkül Bu Yıl da Moda


Neredeyse her yaştan kişiye farklı bir hava katan kahkül saç kesimi bu yıl da trendler arasında. Herkesin kestirmekten çekindiği ancak kestirdiği zaman da güzel sonuçlar aldığı kahkül saç modeli; zirveden inmemeye devam ediyor. Emin olun 10 yaş daha genç gözükmek istiyorsanız; bu saç modeli her zaman denemeye değer!

Bob Kesim Modeli


Yüz hatlarınızı belirginleştiren bob saç kesim modeli ile 10 yıl daha genç gözükmeye hazır olun! Bob saç modeli ile çevrenizdekileri kendinize hayran bırakmanız olası bir durum. Gençleştikçe kendinize getirecek bu saç modelinde önemli olan doğru kesim yapabilecek kuaförü bulmak. Yüz şeklinize göre kulak altında ya da çene hizanızda kestirebilirsiniz. Tabi ki de yetenekli bir kuaför bu işin üstadı!

Pıxıe Saç Kesim Modeli


Son dönemlerde sıklıkla tercih edilen Pıxıe saç kesim modeli bu sene de trend yakalamaya devam ediyor. Saç kesim modellerinde klasikler arasında yer alan bu modelini, herkes cesaret edip kestiremiyor! Ancak cesaret edip de kestiren kişiler dönütlerini alıyor! Zahmetsiz ve kullanması kolay olan bu model ile 10 yaş daha genç göstereceğinize emin olabilirsiniz.

Katlı Kesim Modeli


Uzun saça sahip olan her kadının aklında her zaman “ben saçlarıma kıyamam!” yankısı belirir. Bu kesinlikle katlı kesim modelini denemedikleri içindir! Eğer yeni yıla 10 yaş daha genç girmek istiyorsanız; katlı saç kesim modeli tam size göre! Kalın saç tellerine sahip bir saç yapınız varsa; katlı kesim modelinin saçlarınıza iyi geleceğine emin olabilirsiniz.

Lob Saç Modeli


Lob saç modeli uzun saçların kurtarıcı olarak bu sene de listede yerini alıyor. Uzun saç modeli olarak da nitelendirilen bu saç modeline her yaşın tarzını yeniliyor!

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış