6 Aralık 2021 23:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

Kavgacı Sevimsiz Hiç Anlaşamadığınız Burçlar Bakın hangileri! Bu Burçtaysanız Kendinize Çeki Düzen Verin

Kavgacı Sevimsiz Hiç Anlaşamadığınız Burçlar Bakın hangileri! Bu Burçtaysanız Kendinize Çeki Düzen Verin

Sergilediği davranışlar nedeni ile sevimsiz ve kavgacı olarak nitelendirilen burçların listesi verildi. Eğer bu burçlar ile karşı karşıya kalırsanız kaçmak isteyeceksiniz! İşte kaçmanıza sebebiyet verecek o burçlar...

Kavgacı ve sevimsiz burçların listesi gündemde! Eğer bu burçlarla karşı karşıyaysanız kaçmanız sizler için doğru olacaktır. Eğer siz bu burçlardan herhangi biriyseniz kendinize çeki düzen vermeniz gerekecek!

Koç Burcu Listede İlk Sırada!


Özgüvene sahip olmayan koç burçları; genellikle sözlerinde durmazlar. Birçok kişinin “gıcık” olarak nitelendirdiği koç burçları aile evlerine çok fazla bağlı olmakla bilinirler. Bunun yanı sıra herhangi bir olay karşısında birilerinin arkasına saklanmak tam koç burçlarını anlatan bir özelliktir. Cesaretini yutmuş olan koç burçları; sıkıcılıktan ödül almışlardır. Her söylediğinizi tersine yorumlayıp, her işten bir pay çıkarmak en sık sergiledikleri davranışlar arasında yer almaktadır. Her an ahlanmaya hazır olan koç burçları sosyal ortamlarda da iş bitiricilerdir.


Boğa Burçları Listenin İkinci Sırasında Yerini Alıyor!


Sevimsizlik ödülü almış boğa burçlarının en iyi yaptığı şey huzur kaçırmaktır. Her davranışın bekleneceği boğa burçlarının; en bilindik özelliği sosyal ortamlarda huzur kaçırarak, insanların  psikolojileri ile oynamaktır. Sıkça kavga çıkarmazlar. Hatta kavga çıkarmaktan kaçınırlar. Yaptıkları tek şey sevimsizlik ve huzur kaçırmaktır. Kendini dünyanın merkezinde zanneden boğa burçları, çıkarlarına yönelik ilişki kurmaya bayılırlar.

İkizler Burcu Listede Üçüncü Sırada!


 Kararsızlığı ile bilinen  ve tanınan ikizler burçları; tatlı dilleri ile insanları kandırmaya bayılırlar. Ortamlarda çok sevimli ve uyumlu davranırlar. Ancak içleri… İçi hem sizi hem bizi yakar deyiminin vücut bulmuş hali olabilirler. Kandırmak ikizler burcunun işidir. Genellikle bir dedikleri diğer dediklerini tutmaz. Tek ayak üstünde tek yalan derler ya; ikizler burcu tek ayak üstünde 80 yalan bile söyleyebilirler.

Yengeç Burcu Listenin Sonunda Yerini Alıyor!


Her şeyi bildiklerini zanneden, ukala tavırları ile ünlenen yengeç burçları! Eğer yengeç burcu değilseniz; yengeç burçlarından kaçmak yapacağınız en akıllıca davranış olacaktır. Tehlike saçan yengeç burçları, bencil karaktere sahiptirler. Genellikle öfke problemleri yaşarlar. Yaşadıkları öfke problemleri nedeni ile sinir halinde kaçacak delik aramanız hayatınızı kurtarabilir. Yengeç burçlarının bir kez nefretini kazandıysanız; vay halinize! Kaçmak bile sizi kurtaramaz diyebiliriz.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış