7 Aralık 2021 13:29 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

Fahriye Evcen'in Hayatı Kırmızı Odaya Konu Olur! İşte Fahriye Evcen'in Milyonları Ağlatan Geçmişi! Bizimki De Dert Mi Diyeceksiniz!

Fahriye Evcen'in Hayatı Kırmızı Odaya Konu Olur! İşte Fahriye Evcen'in Milyonları Ağlatan Geçmişi! Bizimki De Dert Mi Diyeceksiniz!

Ünlü oyuncu ilk kez ailesi ve kendi geçmişiyle ilgili açık açık konuştu. Çocukluğundan bahseden Fahriye Evcen'in yaşadıkları Kırmızı Oda'ya konu olur dedirtti. Çocukluğunda Almanya'da yaşayan Evcen'in, evimizi kundaklamasınlar diye ışıkları açmadan otururduk sözleri herkesin yüreğine dokundu!

Başarılı oyunculuğu ile tanınan ekranların güzel yüzü Fahriye Evcen, kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evlidir. Hatta Karan isimli bir oğulları vardır. Magazin dünyasında örnek çiftler arasında gösterilen Fahriye ve Burak Özçivit, her zaman aile hayatlarıyla takdir görmektedirler. Sosyal medya üzerinden de milyonlarca takipçiye sahip oyuncular sadece Türkler değil başka ülkeler tarafından da beğenilmektedir. Giyim tarzıyla sürekli gündemde olan güzel oyuncu kıyafet stiliyle birçok kişiye ilham kaynağı olmaktadır. Harika yaşamı gözlerimizi önüne seren Fahriye Evcen aslında çok çetin yollardan geçmiş. İlk kez çocukluğu hakkında konuşan oyuncu milyonları gözyaşlarına boğdu. 

Türk'lerin Evlerini Yakıyorlardı! 

Fahriye Evcen Almanya'da Solingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Çocukluğunun bir kısmını Almanya'da geçiren oyuncu yaşadığı zor zamanları gözyaşlarıyla anlattı. İlk kez bu konuya değinen güzel oyuncu çocukluk travmasından bahsetti. Almanya'da bazı ırkçı saldırıların olduğu dönemlerde yaşayan oyuncu, bu kara günleri anlattı. Neo-Naziler Fahriye Evcen ve ailesinin yakınlarda bulunan bir Türk evini ateşe vermiş, pek çok can kaybı yaşanmıştır. Türklerin evlerini hedef almaları nedeniyle korkan Fahriye ve ailesi aylarca evlerinde ışığı açamadıklarını hep karanlıkta oturduklarını anlattı. Böylece evin biri tarafından kullanılmadığını gösteriyorlardı. 

Kaçış Planı Yaptılar! 

Herhangi bir saldırı sırasında kaçış için planları yapmaya başlayan aile, balkon ve pencerelere halatlar sarkıtarak kaçmak için yol yapmışlardır. Ayrıca evde asla ses çıkarmıyorlar, evde bulundukları zamanlarda sürekli bir saldırı korkusuyla yaşıyorlardı. Bu nedenle hep tetikte olmaları gerekiyordu. Uyurken bile rahat edemeyen Fahriye Evcen için bu yaşananlar çocukluğunun resmen karanlık dönemleriydi. O zamanlar güzel oyuncu Fahriye Evcen 7 yaşında olduğu bilinmektedir. 

Türkiye'de Hayatı Değişti

Bu zor zamanlardan sonra Türkiye'ye gelen Evcen Oya Aydoğan'ı izlemek için seyirciler arasındaydı. Daha sonra Oya Aydoğan tarafından ünlü olan oyuncu Yaprak Dökümü dizisiyle herkese adını duyurdu. Almanya'da üniversite okuyan Evcen sosyoloji bölümünü tamamladı. Burak Özçivit ,le tanışarak hayatlarını birleştirdi. Bebek nedeniyle oyunculuktan biir süre uzak kalan Fahriye Evcen ekranlara tekrar dönerek sevenlerinin yüzünü güldürdü. Çocukluğunda yaşanan olayları geride bırakmaya çalışarak güçlü bir şekilde yoluna devam etti. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış