7 Aralık 2021 13:15 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

Merve Boluğur Seksi Görünme Tüyoları Verdi! Kadınlara Öyle Tavsiyeler Verdi Ki Ağzınız Açık Kalacak!

Merve Boluğur Seksi Görünme Tüyoları Verdi! Kadınlara Öyle Tavsiyeler Verdi Ki Ağzınız Açık Kalacak!

Oyuncu Merve Boluğur Youtube üzerinden yaptığı bir yayından Merve ile Seksi Görünme isimli bir video yayınladı. Kadınlara ipuçları veren güzel oyuncu herkesin ağzını açıkta bıraktı. İşte Merve Boluğur 'un kadınlara verdikleri o tavsiyeler! Tüm detaylar haberimizde!

Daha önce gençlik yıllarında Acemi Cadı dizisiyle tanıdığımız Merve Boluğur daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştı. En son İçimdeki Fırtına dizisiyle rol aldıktan sonra oyunculuk kariyerine ara verdi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Merve Boluğur 'un bir de Youtube kanalı var. Bu kanaldan kendi içeriklerini üreten güzel oyuncu sevenleri için videolar yayınlıyor. Hatta sesi güzel olan Merve Boluğur bir dönem eski sevgilisi Murat Dalkılıç'la bir düet bile yapmıştı. Şarkı konusunda hala çok soru alan oyuncu, 2022 yılında sözleri kendisine ait olan bir parçayı hayranlarına sunmak için hazırlıklara başladığını dile getirmişti. Oyunculuk hayatından uzaklaşan ve kendine başka hedefler belirleyen Merve Boluğur yayınladığı bir Youtube videosu ile çok konuşuldu. 

İzlenme Rekorları Kırdı! 

Merve ile Seksi Görünme isimli video yayınlayan oyuncu tüm gözleri üzerine çevirdi. Hemcinslerine nasıl çekici olacaklarını anlatarak izlenme rekorları kırdı. Merve Boluğur her zaman tutku ve aşkı sevdiğini söylese bu konulara tekrar yayınladığı videosunda değindi. Makyajsız ekran karşısına çıkan oyuncu bu haliyle çok beğenildi. İşte Merve Boluğur'un güzel görünmek için kadınlara verdiği mesajlar! 

İşte Merve'den İpuçları

Merve Boluğur: ''Seksi olmak için çekici elbise giymek boya katmak değildir. Doğal hallerde de güzel olunabilir. Hiçbir şey yapmamak da öyledir. Çünkü kendini bulan insan bazı şeyleri önemsememeye başlar. İnsanın modu düşük olsa da kendisiyle olan ilişkisini çok önemsiyorum. Eskiden elbiselerle seksi hissederdim. Zamanla bu meşhur siyah taytıma döndüm. Bazen kendimi çekici hissetmek kırmızı ruj sürüyorum'' diyen oyuncu izleyenlere ruj sürmesini öğretti. Önemli olan tarzınızı yansıtmanızdır diyerek kadınlara taktikler verdi. Göğüs dekoltesini seven oyuncu feminen görünüşü tercih ettiğini de açıklamadan geçemedi. Yarım saatlik videosunda daha birçok konuya değinen oyuncu beğeni yağmuruna tutuldu. 

Sosyal Medya İkiye Bölündü! 

Güzel oyuncu Merve Boluğur son videosunda anlattıkları nedeniyle sosyal medyada büyük yankı uyandırmasına neden oldu. Kimi takipçilerinin böyle bir videoya gerek olmadığını söylerken bazı takipçileri ise uzun zamandır bu videonun yayınlanmasını beklediğini söyledi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış